Jump to content

Осветление в купето на А4/Б6-2002


atanaskosgr

Recommended Posts

Здравейте, колеги! Имам въпроси относно осветлението в купето на А4/Б6. 1. При отваряне на двете предни врати светват централният плафон и другите лампички на тавана, а когато се отварят двете задни врати - не светват. Защо? 2.Също така не светват и двете лампички за осветление на пода на задните седалки (проверих крушките - не са изгорели /намират се в задната долна част на предните седалки). Каква може да е причината? Предварително благодаря за помощта!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз имах подобен проблем но при мен бяха двете десни врати. Причината се оказа скъсани споики в самите механизми на централното. Там са копченцата които отчитат дали е отворена или затворена врата. Просто ги презапоих и реших проблема. Но да знаеш малко кофти се свалят механизмите и са доста сложни а трябва самите ти да се поразглобят за да стигнеш до платката.

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би ли ми казал, къде се намират тези механизми и как се стига до платката, за да проверя спойките. Ако имаш снимки или схеми, моля да ги публикуваш, защото нямам представа какво точно трябва да направя. Предварително благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...