Jump to content

Ауди 100 Ц4, 2,6 V6

Recommended Posts

Продавам си колата- Ауди 100 2,6Е V6, трети собственик съм в БГ.

Причини- искам S6 на платформа Ц4, макар, че засега не намирам читаво с ръчни корости, седан.

Жената си е харесала Фабиа, така че, възможен бартер за:

- S6 или

- Fabia хетчбег поне 2000 г. с ръчни скорости, 1,9 TDI или 1,6 бензин без газ

ЦЕНА: 6500лв, без абсолютно никакъв коментар. Не ми е спешна продажбата, както и все още тъна в съмнения заслужава ли си да продавам тази кола B)

За протокола, да спомена, че съм инвестирал над 15 000лв през последните 3 години в автомобила.

Няма проблеми да се води за оглед в сервиз по избор.

Пробег: по километраж 313 000, 18 000 след ревизиране на мотора. Работят и дневния, и постоянния километражи.

Като екстри има:

- електрически огледала с подгряване

- електрически люк- работещ безупречно и профилактиран преди 3 месеца

- 4 електрически стъкла, всичките работещи

- ABS- също наскоро профилактиран и сменен един датчик на предно дясно колело

- фабрично вакумно централно заключване, вързано към алармата и комфорт модул, който не е вързан умишлено към алармата (с цел лятото да си оставям люка 1см повдигнат, но ако някой държи, въпрос на 1 кабел и 1 час работа е)

- климатроник- с профилактиран изпарител, пренапълнен в началото на това лято с фреон съвместим с Р12!

- фабрична Нокиа аудио- подготовка с 2 'пищялки' и 2 басови говорителя в предните врати и 2 двулентови говорителя с вградени усилватели на задната кора + купен от мен нов ЦД плейър Алпайн с подсветка, максимално близка до заводската подсветка на таблото, в гранция още няколко месеца, монтиран от Ваското1

- нов сгъваем ключ Хела с вградено дистанционно на алармата

- алуминиеви джанти - 2 комплекта. Едните АТС с 4 еднакви летни гуми Гиславед Спийд 606, а другите- оригинални Ронал (олекотения модел) с 4 еднакви гуми Гиславед Юрофрост (ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК); летните са подготвени на ръка, после песъкоструени и прахово боядисани (капачки, ръчно шкурене бордове и готови)

- накрайници от неръждаема стомана на ауспуха

- преден и заден подлакътници + салон Рекаро, в безупречно състояние, нови маншони от естествена кожа на ръчната (+ дръжката и) и скоростния лост (ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК)

- оригинални мокетени черни стелки, сменена е само шофьорската със същата, но не е ОЕМ- ска

- фарове за мъгла

- допълнителни уреди за температура и налягане на маслото и волтметър

- антена, вградена над реотаните в задното стъкло

- антена за ГСМ (останалата част от ГСМ инсталацията не беше пълна и я изхвърлих поради невъзможност да се възстанови до работещо положение)

- парктроник, с ИР 4 датчика, вграден от мен допълнително, с дисплей, вграден в таблото, според мен стана 'като фабричен' монтажа (дисплей, датчици)

- цвят металик, боята е на 18 месеца (причината за боята)

- 'безшарнирни' чистачки Бош Аеротуин, ретрофит и напълно профилактирана механика на чистачките- рамена, оси, уплътнения

- ски сак с надуване

- оригинален спортен кожен волан еС лайн, от Ауди купе

- 6 цилиндров V- образен двигател с мощност 150кс и обем 2600цм3, без газ

Колата е с пълно каско, еднократно платено в ДЗИ, до 05.06.2011, преглед до 06.04.2011 и годишна винетка. ГО за 2011- платено също.

На практика съм ревизирал всеки един агрегат:

- нови воден радиатор, този на парното, термостат, обезвъздушителен клапан на парното и клапа, регулираща според антифриза клапата за рециркулация (все слаби места на платформата Ц4 на Ауди). Снимка на разглобения салон при смяната.

- ауспуси- подменени са вече изтърбушените от незнаен майстор катализатори с два нови, с метална пита, имат още 2-3 месеца от 24- месечната им гаранция, тампони на цялата генерация, ланда сонди- нови Бош

- окачване- цялата предница- тампони, маншони, накрайници, амортисьори Кайаба и каквото още може да се смени по предницата + тампони на скоростната кутия. Единствено тампоните намотора не съм сменил, понеже бяха омекнали, но здрави, а ме наплашиха за много скъсани за нула време 'оригинални' нови тампони

- спирачки- 4 нови диска, накладки, лагери отзад, предпазните ламаринки на дисковете, пълно рециклиране на задните спирачни апарати заради друг хроничен проблем- здържаща ръчна, нова спирачна течност

- двигател- заради гадно тракане, което се оказа от крив клапан след прескочил няколко зъба ангренаж при предишния собственик, смених висчки клапани, водачи, гумички на клапаните, повдигачи, всички гарнитури + датчици за температура на антифриз (ЦЪК, ЦЪК)

- запалителна система- рециклиран напълно алтернатор 120А Бош, нов акумулатор Баннер, нова бензинова помпа Пиербург, нов вакумрегулатор Бош, нови кабели Беру (ЦЪК), нови свещи НГК- всичките взети като ОЕМ- части за модела, естествено и нови филтри

- стъкла, светлини- колата я купих с подменено заради камъче предно стъкло. Аз съм подменил дясното огледало с оригинално такова, подгряването на двете огледала работи перфектно, задното стъкло няма прекъснати реотани. Фаровете са Хела, почистени отвътре, с допълнителни релета

- боя- заради малък инцидент, пребоядисах колата цялостно, смених лайсните с нови (ЦЪК)

o634241244647316250.JPG

o634241244340910000.JPG

o633926956123437500.JPG

o633926954980312500.JPG

o633926953533906250.JPG

o634241244891847500.JPG

o633629580997870000.jpg

o633716184839843750.JPG

o633716184889375000.JPG

o634241244274035000.JPG

o634241245060910000.JPG

П.С. засега обявата я пускам само във форума с надеждата да попадне у някой, който да оцени какво взема B)

П.С.2 Снимките са от Октомври и началото на Ноември, разликата в момента е, че колата е мръсна заради климатичнте особености и, че сменения заради придръпване горивен филтър е черен (МАНН), а не сив като на снимките.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

виждал съм гледани автомобили,ама като този не съм!евала ти правя човече,не си жалил средства.този който я вземе ще е късметлия.извинявай за спама,ама не се сдържах :dance::stupid::dance:

Само да напиша пак, че цената е окончателна.

Единствения бонус, който мога да добавя е, че до края на годината към колата добавям и планираното претапициране на тавана (здрав е, просто искам да го направя от светъл в тъмно сив), т.е. претапицирането на тавана в тъмносив плат е за моя сметка.

А относно коментари 'мобилето е пълно със 100- ци по 2500'- успех :dance:

Не знам кой ти го е казал това, но определено е прав! :D

Не насилвам никой да я купува. :)

Жената си е харесала модел кола, ако не намеря скоро читаво С6, ще си карам антиката, а тя ще има нова стара кола B)

Обади се желаещ, пробва да се пазари, обясних му как съм дал почти 300лв само за ГО онзи ден, как ще сложа след 30- 40 дни и винетка за 68лв, накарах го да сметне двата комплекта джанти с гуми само колко пари са. Да ги извади от обявената цена и да прецени скъпо ли му е. Питах го защо въобще ми звъни, а не ходи да си купи директно от евтините.

Не ми каза B)

Колега - продаваш един прекрасен автомобил!

Дано новият собственник я гледа също толкова добре колкото ти се грижиш за нея :hilezh:

Успех при продажбата ! :angry:

Понеже се е видяло, че читава еС- ка няма да се намери, към възможния бартер добавям и D2 3.7/4.2, ръчни скорости, без газ.

За бартера няма проблем да има доплащане от моя страна :hilezh:

Две малки допълнения, направени от наблюдателен колега:

- пропуснал съм, че шефьорската седалка има и надуване

- прекъсвача на плафона на предния капак на едната снимка (над сервото, със зелено кабелче) е този от алармата, но вече е сменен с фабричния (нов, оригинален, с ново маншонче)

Ето и още няколко снимки, понеже някой ми писа на ЛС да сложа на предницата, че изглеждала крива :hilezh:

o634241244209503750.jpg

o633805980415545000.JPG

Нека постои още 2-3 седмици обявата, после ще видим- много се плаша от подръжката на автомата (финансово), жената пък след като е получила фобиа от допотопния автомат на 124- ката на баща и (тръгвала е сама на светофари), не смее да кара автомати.

Но както казах, ще обсъдим на семеен съвет и догодина ще ти пиша какво съм решил.

Весело посрещане на 2011- та :lol:

Иво какво ще кажеш за бартер за мойта.Знам че не е в листа с желанията ти ,но все пак може и да размислиш.

http://prikachi.com/images/280/2777280h.jpg

http://prikachi.com/images/919/2821919w.jpg

http://prikachi.com/images/928/2821928A.jpg

http://prikachi.com/images/258/2777258o.jpg

http://prikachi.com/images/282/2777282F.jpg

имам и клипче

Доживяхме и тази тема:hilezh:

Иво Динков да си продава красавицата.

Само едно мога да кажа - колата е уникално гледана, в състояние без нито една забележка, а собственика - перфекционист:hilezh:

Иво, успех с намирането на това, което търсиш.