stanis Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 (edited) ъп за перфектния явтомобил,най гледаната стотица във форума,ако си търсех кола нямаше да се чудя. Edited January 5, 2011 by stanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAKINE Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Не я иска жената, голяма и била Поздрави и успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Днес е момента да я видите мръсна, понеже утре ще я поизмия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милослав Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Тази кола, чиста или мръсна, е автомобил на който не може да му се оспори видът и състоянието.ПС Ако си остана тук, може да се засечем на ОМВ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Имах и захарно копие на колата, но го изядохме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 След 1000км ще бъде сменено маслото на двигателя и това на кутията. Предполагам другата седмица ще бъде и с нова годишна винетка.Цената остава същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Хайде, не останаха За сведение, понеже ме питаха: - данъка на колата е около 150 лв за София (в Плевен например е по- висок) - ГО- то за 2011г. е 257лв с отстъпка няколко процента - разхода е 9,5- 10 извънградско (с климатик е + половин литър) и 12-13 до 15 градско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaDi_b4 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Динков, извинявай приятелю ... ма ти луд ли си?Нима ще се разделиш с този прекрасен екземпляр, на каквато и да било цена, за да наливаш същите пари в автомобил, който е бил произведен с единствената цел - да бъде съсипан от каране?Харесвам S ките на С4, но определено не бих се разделил с тази, ако я притежавах.Успех с продажбата, макар, че друго ми е на устата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Ради Не бързам, Вили иска Шкода и по- вероятно, ако вземем Fabia, да се откажа от идеята ми за еСка и да си карам тази (от уикенд на уикенд, както е в момента )Запазени еС- ки има, но са по- редки и собствениците им не искат да се разделят с тях. Пък и по тази има още къде да наливам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaDi_b4 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 Все още се продава Въпроси като "защо ми е с два комплекта джанти с гуми", "аз каско не искам, не можеш ли да свалиш от цената стойността му и да си задържиш полицата", "винетка не ми трябва, става ли да си я отлепиш" в началото ме учудваха, после ме забавляваха, сега почват да ме карат да не отговарям заради доброто ми възпитание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 24, 2011 Author Report Share Posted January 24, 2011 Харесахме една прекрасна Фабиа- сега е момента да ми извивате ръцете с неизгодни за мен оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
akulata Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 по тази има още къде да наливам Къде?В резервоара ли Колата е слънце!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaDi_b4 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 UP на темата!Въпроси като "защо ми е с два комплекта джанти с гуми", "винетка не ми трябва, става ли да си я отлепиш"Бхаахахаххахахааххааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 25, 2011 Author Report Share Posted January 25, 2011 Да, проекто- купувача питаше по телефона от какво мога да сваля в цената- не искал каско, винетка. Сигурен съм, че щеше да иска да извадя и резервната гума, ако се беше сетил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inkozi Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Когато продавах Б4ката един ме попитадали ще му възстановя транспортните разходиако не му харесала колата ... защото идвал от Монтана ...Такива трябва да се отбичват на секундата.up Edited January 25, 2011 by Inkozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 Другата седмица ще се пробвам да си запиша час за переодичната годишна пълна диагностика на колата в сервиза на Мотоман1 под моста Чавдар, така, че ако някой има интерес, дори диагностиката ще му е за моя сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 28, 2011 Author Report Share Posted January 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Добавяме и Ц5 седан, ръчни скорости (без АДР и 2,5 ТДИ ) към възможните бартери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Не можах да се вместя за диагностика тази седмица и засега остава за другата Някой с предложение за цена, различна от посочената от мен? (не не много далечна от моята, де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 Резултати след диагностиката: 1. Климатроник: - една записана грешка 11.6. Изчезна при следващото палене (чистят с ена 10- тото палене). Препоръка- да сменя смазката на моторчето на тази клапа, понеже при -10 -15 се затормозява и записва грешка. Моторчето, както и останалата система си работят и са в перфектно здраве 2. Двигател: - никакви записани грешки - лек неравномерен празен ход- тук беше забавно . Казаха ,че след 10 -12 месеца ще трябва да почиствам моторче за празен ход, аз им казах да разглабят още сега, но на първия свален вакум под здравата оплетка се оказа сцепено маркуче. Сменихме още едно подозрително маркуче и колата заспа.Препоръка- да размисля сериозно дали да я продавам тази кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Харесах друга кола.ПрИмоция :5000лв до 08.03.2011. След това се сваля от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky77 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Супер е количката ! И аз съм намислил Ауди 100 2.6 V6 Quattro ,но да е Куаттро задалжително Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Харесах друга кола.ПрИмоция :5000лв до 08.03.2011. След това се сваля от продажба.Това означава, че новата (бъдеща) е нещо изключително.Ще споделиш ли каква е тя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Една Фабиа 1.4 '03 за жената, а за другата (едно скучно Д2 4.2) съм в силни размисли .Остарявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts