Jump to content

Ауди 100 Ц4, 2,6 V6

Recommended Posts

ъп за перфектния явтомобил,най гледаната стотица във форума,ако си търсех кола нямаше да се чудя.

Edited by stanis

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

След 1000км ще бъде сменено маслото на двигателя и това на кутията. Предполагам другата седмица ще бъде и с нова годишна винетка.

Цената остава същата :birthday:

Хайде, не останаха :)

За сведение, понеже ме питаха:

- данъка на колата е около 150 лв за София (в Плевен например е по- висок)

- ГО- то за 2011г. е 257лв с отстъпка няколко процента

- разхода е 9,5- 10 извънградско (с климатик е + половин литър) и 12-13 до 15 градско.

Динков, извинявай приятелю ... ма ти луд ли си?

Нима ще се разделиш с този прекрасен екземпляр, на каквато и да било цена, за да наливаш същите пари в автомобил, който е бил произведен с единствената цел - да бъде съсипан от каране?

Харесвам S ките на С4, но определено не бих се разделил с тази, ако я притежавах.

Успех с продажбата, макар, че друго ми е на устата... :)

Ради :)

Не бързам, Вили иска Шкода и по- вероятно, ако вземем Fabia, да се откажа от идеята ми за еСка и да си карам тази (от уикенд на уикенд, както е в момента :hilezh: )

Запазени еС- ки има, но са по- редки и собствениците им не искат да се разделят с тях. Пък и по тази има още къде да наливам :hilezh:

Все още се продава :dance:

Въпроси като "защо ми е с два комплекта джанти с гуми", "аз каско не искам, не можеш ли да свалиш от цената стойността му и да си задържиш полицата", "винетка не ми трябва, става ли да си я отлепиш" в началото ме учудваха, после ме забавляваха, сега почват да ме карат да не отговарям заради доброто ми възпитание :dance:

UP на темата!

Въпроси като "защо ми е с два комплекта джанти с гуми", "винетка не ми трябва, става ли да си я отлепиш"

Бхаахахаххахахааххааааааааааааааааа :hilezh:

Да, проекто- купувача питаше по телефона от какво мога да сваля в цената- не искал каско, винетка. Сигурен съм, че щеше да иска да извадя и резервната гума, ако се беше сетил :bia:

Когато продавах Б4ката един ме попита

дали ще му възстановя транспортните разходи

ако не му харесала колата ... защото идвал от Монтана ...

Такива трябва да се отбичват на секундата.

up :dance:

Edited by Inkozi

Другата седмица ще се пробвам да си запиша час за переодичната годишна пълна диагностика на колата в сервиза на Мотоман1 под моста Чавдар, така, че ако някой има интерес, дори диагностиката ще му е за моя сметка :hilezh:

Не можах да се вместя за диагностика тази седмица и засега остава за другата :hilezh:

Някой с предложение за цена, различна от посочената от мен? :hilezh: (не не много далечна от моята, де :hilezh: )

Резултати след диагностиката:

1. Климатроник:

- една записана грешка 11.6. Изчезна при следващото палене (чистят с ена 10- тото палене).

Препоръка- да сменя смазката на моторчето на тази клапа, понеже при -10 -15 се затормозява и записва грешка. Моторчето, както и останалата система си работят и са в перфектно здраве

2. Двигател:

- никакви записани грешки

- лек неравномерен празен ход- тук беше забавно :zustimm: . Казаха ,че след 10 -12 месеца ще трябва да почиствам моторче за празен ход, аз им казах да разглабят още сега, но на първия свален вакум под здравата оплетка се оказа сцепено маркуче. Сменихме още едно подозрително маркуче и колата заспа.

Препоръка- да размисля сериозно дали да я продавам тази кола :zustimm:

Харесах друга кола.

ПрИмоция :respekt: :5000лв до 08.03.2011. След това се сваля от продажба.

Това означава, че новата (бъдеща) е нещо изключително.

Ще споделиш ли каква е тя ?