Jump to content

Ауди 100 Ц4, 2,6 V6

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Знае ли се отзад колко е била подпряна тази кола или така е купена....визирам интервенциите по ламарините около резервната гума.

Няма интервенции в багажника :)

Там боята си е оригиналната (стикера в горния ляв ъгъл на пода е с описанието на екстрите и е залепен в завода), но ако визираш небоядисания участък под и около кората на резервната гума- заводски е пръснато нещо странно сиво, при Емо няколко кори съм повдигал именно с цел да видя дъното в цвета на колата ли е- не е. Същото е и под задната седалка- това явно е основата, върху която е нанесена боята на колата.

Няма проблеми да се огледа на канал и отдолу- личи си, че интервенции няма. Задната броня лично съм я свалял заради парктроника- отдолу всичко си е идеално право.

Най- сериозната тенекеджийска интервенция е сменен преден ляв калник с оригинален такъв- имаше ръжда след лошо оправяне при предишния собственик и направо смених калника.

Edited by Ivo_Dinkov

У-ееее, Динков не си човек ти.

Ако беше Авант щях да я взема, нищо че си имам. :dance:

Баси и маниака си. :dance:

:dance: Най точното определение за автомобила е, -не за ценители, а за колекционери...Просто състоянието му е по-близо до заводското...

Късмет с продажбата !(въпреки, че такъв автомобил, не би трябвало да излиза от клуба....)

Много, много е хубав автомобила....То просто не си заслужава да се продава в такова уникално състояние. Ако имах пари щях да я взема.

Никой "нов внос" не може да се доближи до тази машина....Факт !

В това сьм сигурен, ама още повече ще се меракландисам, а няма как скоро да сменям колата....Която я вземе тази ще се види с кола наистина.

Докато се наканя и Д2- ката я взели :) . Цената остава на моята обаче остава все още същата- 5000лв + претапициране на тавана или смяна на масло на мотор и кутия.

Както написах 2 поста по- горе, до 8- ми Март се продава, после ще напазавурам един шкодилак на жената и приключвам за в близко бъдеще въпроса с МПС- тата в семейството :D

Всъщност съм изненадан колко много проявиха интерес по телефона (само 2- ма от форума).

Както предполагах, всичките искаха да я вземат за 3000, макс 3500. Е, няма да стане :hilezh::2gunsfiring_v1:

Д2- ката, която ме грабна, я купиха, не че няма други, само от автомата се дърпам, еС- ка читава не намерих и не се надявам да намеря.

Ако не я продам тази, ще поналея още малко пари в нея, за да ме радва максимално и ще си я карам :hilezh:

колега в тази кола си личи че са вложени много средства с много мерак , но тези пари е невъзможно да и се вземат , особенно в тази криза тва е мое мнение дано я продадеш на поне разумна за тебе цена уп колата е струна

Edited by stangata

Прав си, затова си определих срок за продажбата, ако не се продаде до тогава, я свалям от продажба :rolleyes:

П.С. Вече ходих да си избера плат за тавана :hilezh:

:respekt: сега ще ти споделя какво исках преди време и го намерих случайно но не го купих и още ме яд ауди а6 2.3 95 година на реални 180000 от холандия още ме е яд че нямам такъв кораб всеки по нов модел все повече ме дразни последната истинска за мене кола е а8 д2 и нито 4ф нито ц5 може да ме радват колкото ц3 и ц4 Edited by stangata

Темата е за заключване- ще изчакам още няколко дни потенциалния купувач какво ще реши дали я взима, иначе ще продължа да и се радвам аз :)