eic-idimitrov Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Явно и аз съм започнал да остарявам... Edited February 9, 2011 by eic-idimitrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.f!ngers Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (едно скучно Д2 4.2) съм в силни размисли :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanuco Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Знае ли се отзад колко е била подпряна тази кола или така е купена....визирам интервенциите по ламарините около резервната гума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 (edited) Няма интервенции в багажника Там боята си е оригиналната (стикера в горния ляв ъгъл на пода е с описанието на екстрите и е залепен в завода), но ако визираш небоядисания участък под и около кората на резервната гума- заводски е пръснато нещо странно сиво, при Емо няколко кори съм повдигал именно с цел да видя дъното в цвета на колата ли е- не е. Същото е и под задната седалка- това явно е основата, върху която е нанесена боята на колата.Няма проблеми да се огледа на канал и отдолу- личи си, че интервенции няма. Задната броня лично съм я свалял заради парктроника- отдолу всичко си е идеално право.Най- сериозната тенекеджийска интервенция е сменен преден ляв калник с оригинален такъв- имаше ръжда след лошо оправяне при предишния собственик и направо смених калника. Edited February 11, 2011 by Ivo_Dinkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 У-ееее, Динков не си човек ти.Ако беше Авант щях да я взема, нищо че си имам. Баси и маниака си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsubishi galant Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Най точното определение за автомобила е, -не за ценители, а за колекционери...Просто състоянието му е по-близо до заводското... Късмет с продажбата !(въпреки, че такъв автомобил, не би трябвало да излиза от клуба....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanuco Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Много, много е хубав автомобила....То просто не си заслужава да се продава в такова уникално състояние. Ако имах пари щях да я взема.Никой "нов внос" не може да се доближи до тази машина....Факт ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Виж го на живо и тогава... ще останеш без думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanuco Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 В това сьм сигурен, ама още повече ще се меракландисам, а няма как скоро да сменям колата....Която я вземе тази ще се види с кола наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monz Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Тази цена е най-голямата гаранция, че колата ще попадне в точните ръце. Даже според мен е ниска цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Последен шанс да се обзаведете с почти пълнолетен автомобил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 Докато се наканя и Д2- ката я взели . Цената остава на моята обаче остава все още същата- 5000лв + претапициране на тавана или смяна на масло на мотор и кутия. Както написах 2 поста по- горе, до 8- ми Март се продава, после ще напазавурам един шкодилак на жената и приключвам за в близко бъдеще въпроса с МПС- тата в семейството Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Имате 7 дни да ми вземете колата, после ще трябва с по- висока сума да ме съблазнявате, за да се навия да я продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnat Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Те за тая цена не искат па камоли с по голяма Edited February 28, 2011 by magnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Всъщност съм изненадан колко много проявиха интерес по телефона (само 2- ма от форума).Както предполагах, всичките искаха да я вземат за 3000, макс 3500. Е, няма да стане Д2- ката, която ме грабна, я купиха, не че няма други, само от автомата се дърпам, еС- ка читава не намерих и не се надявам да намеря.Ако не я продам тази, ще поналея още малко пари в нея, за да ме радва максимално и ще си я карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerazbiram Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Телефон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 Пише го в началото- 0887 382 657 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stangata Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) колега в тази кола си личи че са вложени много средства с много мерак , но тези пари е невъзможно да и се вземат , особенно в тази криза тва е мое мнение дано я продадеш на поне разумна за тебе цена уп колата е струна Edited March 6, 2011 by stangata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Прав си, затова си определих срок за продажбата, ако не се продаде до тогава, я свалям от продажба П.С. Вече ходих да си избера плат за тавана Link to comment Share on other sites More sharing options...
stangata Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) сега ще ти споделя какво исках преди време и го намерих случайно но не го купих и още ме яд ауди а6 2.3 95 година на реални 180000 от холандия още ме е яд че нямам такъв кораб всеки по нов модел все повече ме дразни последната истинска за мене кола е а8 д2 и нито 4ф нито ц5 може да ме радват колкото ц3 и ц4 Edited March 6, 2011 by stangata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 Темата е за заключване- ще изчакам още няколко дни потенциалния купувач какво ще реши дали я взима, иначе ще продължа да и се радвам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts