Jump to content

Recommended Posts

Абе кво толкова се натискаш ти с тия подписи!? :lol:

Като и оня "калашника" малко по-нагоре!?

От настройките на форума, отмаркирайте опцията "показвай подписите" и аре...Нема ви дразнят толкова нежните възприятия...

Адрес на коментара

Не 95, ами 99.9% се скриват, а не трият. Точно защото при евентуално възникване на спор или упрек към модератор да се види за какво става дума и да се прецени ясно кой крив, кой не.

Адрес на коментара

Абе винаги, някой, нещо ще го дразни някъде, повярвай ми... :dance:

Не ти вярвам, Йсо :)

п.с.Хубаво е да има някаква персонализация на акаунта, но явно не се прави разлика между свобода ... и кич, търговия и цигания...Но явно е по-лесно да се обсъжда тоЯ и онЯ персонално...

п.с.с.А може и това да е идеята на форума! :)

Адрес на коментара

Така и така е отворена тема за размери, да питам тук за да не отварям нова. Е ли възможно, снимките да се преоразмеряват до размер, който да не пълни цялата страница т.е. %-та на преоразмеряване да се вдигне?

Адрес на коментара
  • 2 years later...

А защо не мога да си променя подписа, къде бъркам ? От полето смяна на подпис ми изписва това : Нямате право да променяте подписа си докато не получите още 15 одобрени мнения. 
    

Редактирано от Бат Васко
Адрес на коментара
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Момчета да попитам, нищо че не е жизнено важно. Защо ми изчезна подписа? Преди известно време след няколко разменени предупредителни ЛС с Васил си го редуцирах според правилата, дори мисля получих Василевото пестеливо (имотиконно) одобрение на ЛС, сега къде е проблема? Нови правила ли има?

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара

Подписа си ти е съвсем на място. Ако не виждаш никакви подписи (вкл. и твоя личен) най-вероятно си махнал опцията да ги скрива. Има такава за всеки, който желае да не вижда подписи във форума.

Адрес на коментара
  • 2 years later...
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...