Jump to content

Смяна на свещи


Recommended Posts

NIKO и аз си мислих че е горяла но не съм на 100% сигурен!Не съм разглобявал още нацяло обвивката да погледна как са кабелите и ако са стопени значи е горяла.Ще видим какво ще излезе като я разбутам.На 280 хиляди я взех а сега след 6-7 месеца е вече на 288 хиляди.Върви си колата просто докато е студена и прехвърли на метан ми гасне а като загрее не гасне но като изключа от скорост и оборотите паднат отиват до 600 като претриса и после се връща на 800 и се успокоява.Лошото е че го прави и при бензина но там е едва забележимо.Изглежда на метана му трябва хубав ток за да си работи както хората!По газовата смених доста неща плюс настройки и от това по добре няма накъде!Чакам да купя и бобините че да правя всичко на веднъж и да видя дали ще има разлика във вървежа!А за бобините какво мислиш избили ли са ?

Редактирано от donadonybg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бобина когато и да я смениш, все ще е късно. На всяка "нова" кошница, винаги сменям командната електроника и бобините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ще се сменят и четирите бобини! Не ме учудва особено в моя вариант защото предишният стопанин нищо не е сменял. Филтъра на маслото беше изгнил !Още да го хваля ли? взех я за 3500 к . с метаново газово  като ми се видя добра цената но ако сега пак тръгна да избирам няма и да я погледна! Предишната ми беше много изгнила а тая за сега няма ръжди и изгнило но другото всичко по нея беше скапано! Някой неща са консумативи и са задължителни за смяна така че като правих сметка уш беше добре! Освен филтри,масла, ангренаж  комплект с водна помпа сменях съединител, тампони на двигател и скоростна ,амортисьори и още куп неща като грешки на компа,гуми,фитри по газовата  и т.н. Дето се вика „за ебано дупе цяр няма"!Да съм жив и здрав другата ще гледам да е по читава!

Редактирано от donadonybg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май ще трябва да се оправям сам!Питах на едно две места и ми отказаха защото кабелите на буксите към запалителните бобини можело да са за смяна и не им се занимавало затова ще повикам НЕВОЛЯТА и се мятам да ги правя!😄

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не е ли със щекери . Те са ефтини. Които се разпадне - ще го смениш. Нещо работи ли не го барай иначе. Не ме питай откъде знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kostaIliev аз това го знам има ги по горе на една от снимките!Проблема е че те говорят за смяна на кабелите по надолу в инсталацията защото се съмняват че колата се е запалвала или нещо подобно и затова не се наемат!

Редактирано от donadonybg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...