Jump to content

Ауди Клуб България участва във Фолксваген Клуб Фест


Wizi

Recommended Posts

  • Отговори 383
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Чакам да разбера дали едно сиво Coupe quattro ще присъства и сме готови! :D

Дай Боже, че вече се готвех да предложа моята лимузина :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още по темата:

- можем да вкараме и четвърта кола, ако решим за нужно!

- влизането на колите става задължително в петък, но повече по този въпрос съвсем скоро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не е нужно да са коли от форума - може да им звъннете на тия: http://www.cars.bg/fl289863 - ако са печени могат да се съгласят да я изкарат - тъкмо и народ ще я види, направо си е безплатна реклама за тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

audi200V8, verter и SASHOCOS са участниците в изложението. Ако някой друг има желание нека го заяви не по-късно от вторник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

o8nYg.jpg

Това е карта на разположението на колите в залите. Нашият щанд се намира в Зала 6, обозначено с нашето лого. Виждате и как ще бъдат разположени и автомобилите ни около него.

:steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се отказвам от участие. Съжалявам, че броени дни преди изложението го казвам, но така реших. Имам ред причини, ако трябва ще ги изложа. Мисля няма да е проблем да се намери заместваща бройка.

Редактирано от verter
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги мога да ви представя колите на семейството мога да предоставя някоя за изложението....като според мен най-подходящо ще е A4 B6 2.5TDi оригинален S-line със вс възножни екстири :gruebel:...като разбира се преди това ще ги вкарам във вид за представянето....Също така и моята а3-ка 1.9TDi е много подходяща но,има и някоя друга забележка....Другата кола е на един приятел A4 B7 2.0T 4x4 също много запазен автомобил...Ето и снимки на колите....кокто и искам да предложа и колата на колегата tarikata_cs неговата А3-ка също е много красива кола...

http://zizipara.snimka.bg/photos-from-gsm/audi.564822

http://zizipara.snimka.bg/photos-from-gsm/audi.564822.22728387

http://zizipara.snimka.bg/photos-from-gsm/audi.564822.22134389

Понеже нямам много време да следя постоянно темата ако решите нещо за колите моля ви да пишете ми на ЛС

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май пак нашия форум ще се изложи както винаги :zustimm: ,интересни са ми причините ако може да ги споделиш :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щото Wizi ми го каза достатъчно ясно и грубо по телефона без да знае, че разговаря с мен.

На въпроса дали е потвърдено участието ни със sashocos на изложението получих отговор - цитирам: " Ами ние всячески се опитваме да заобиколим вертер да не участва с неговата А6-ца, защото такива коли има навсякъде и няма да е интересна"

За участието на sashocos не спомена нищо, като директно се подразбира, че даже не е в сметките. Мен това ме обиди още повече. Все пак си имам достойнство и няма да падна толкова ниско. Имах желание да участвам, но не бих се натрапил никъде, където аз или колата ми не са желани! Не се сърдя на никого, най-малко на Wizi, защото и в темата имаше хора, които смятаха, че моята кола не е подходяща. Може би тях е цитирал Wizi. Аз съм над тия неща и в крайна сметка става въпрос за хоби и това дали аудито ще кисне идния уикенд в гаража или в Експо центъра. Глас народен, глас божи. Не ме интересува и кои са "ние", важното е че отговорът е достатъчно красноречив, ясен и го разбрах.

Честно казано, най много ме разочарова, че sashocos трябваше да получи отговор, че не е броен, а толкова го навивах и уверявах да участва. Също той ме помоли да питам дали ще се потвърди участието му. Все пак аз го предложих и ако моята кола се води нова, нищо че е на 6 години, ако е безинтересна, то неговата си е страхотен екземляр, доволно стар и доволно култов и запазен. В крайна сметка разбирам да има избор между 10 автомобила от които да се отсеят 3, ами то май си бяхме само тримата с V8-цата. :zustimm:

Мисля всеки би постъпил като мен в такъв случай.

Редно е организаторите да се свържете със sashocos да потвърди участието си, защото аз не съм му казал още , че се отказвам. Тази тема той не я чете и няма да разбере! Да не станат изненади в самия край и да се откаже и той, защото бяхме заедно по времето на разговора. Мога да ви дам телефонът му да се чуете.

Пожелавам ви успех на изложението :zustimm:

Редактирано от verter
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влади, подкрепям те на 100%. Тва говори много лошо за гнома. Визи, бате що не му го каза в очите на Влади, че няма да е интересна неговата кола, ами говориш така зад гърба му и подвеждаш и него и другия колега? Мноо гномска постъпка. Въри закарай шкодилака там щото 4фките вече не са интересни :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за това ще ходя с Пасата най-вероятно, който отдавна е член на VW форума и ще се наслаждавам на хубави Фолксвагени - 95% собственост на VW клуба. Ще видим и някое бентли, шкода и др. Пък за Ауди-та друг път като се наканят да направят такова събитие от форума да видим колко коли ще се демонстрират. Мисля че ще бъдат над 80бр. Фолксвагени, а ние колко Ауди-та ще изложим? :steinigung:

Ама да си направим кеф колкото толкова Ауди-та. :D :D :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак стана неква интрига тука с горските,много насрана работа да говорите зад гърба на Влади,като не искате някой да присъства си кажете отрано и направо, а сега пак неподготвени благодарение на управата на форума

Редактирано от gogotzanovsf
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...