Jump to content

Тампони на макферсон Ауди А3 Ambition


Anbuch

Recommended Posts

Както става ясно от заглавието съм с фабрично спортно окачване което е доста нисичко. Реших да сложа втулка (фабрична) 11мм отпред и да си сменя въпросните тампони защото бяха изкочили малко по-малко от 1 см нагоре. Речено сторено -резултат перфектен ,но не съвсем. Тъпите, нови тампони се отпуснаха повече от старите и сега стърчат повече от сантиметър само след 1500 км от монтажа им.Сигурен съм ,че причината не е във втулката (абсолютно)! Тампоните ,че са кофти марка спор няма - МОНРО от официалният им вносител ТЕХКО ги взех,но 1500 км ...... Сега се чудя какво да направя и моля за съвет:

Че ще си купя оригинални от вносителя на части ауди/VW това ми е ясно ,но забелязах ,че са 2 вида с номера 1J0 412 331 C и 1J0 412 331 B и това ме навежда на мисълта ,че едните са за спортно окачване ,а другите не и евентуално аз съм купил тези които са за нормално окачване ,но това са само мои си хипотези ,ако има някой по-запознат да ме светне моля! Също така видях и в един чужд форум ,че посвали 1:1 тези тампони с тампоните от 2002-2006 SEAT Cupra Leon R които са с номер 1ML 412 331 и били по-твърди

Ето ги самите тампони : 1J0412331C.jpg

и ето линк към въпросната тема : цък

А това е темата на братушките за стоковите втулки ако някой се интересува : цък

Напрактика целта ми е да вдигна малко колата без да губя спортното окачване!

Редактирано от Anbuch
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А старите бяха ли разбити или ти се нави да си тьрсиш занимавка :unsure: Щото да стьрчат само с по-малко от 1 см. си е нищо при 80-ка например...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Занимавка....въпрос на гледна точка! Пределно ми е ясно ,че могат да карат още доста години и стотици хиляди километри ("преди амортисьорите да минат през бомбетата и да се забият в предния капак" :hilezh: ).Просто не ме кефи на колата която тъкмо съм си купил ,като и вдигна предницата на крик и с ръце да си мърдам нагоре-надолу предните гуми. Луфта не можах да го измеря с колко мърдат колелата,ама хич не беше малък на усещане! И още повече ,че от там мога да я вдигна с около 1 см ,което беше и главната цел на занимавката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах същата случка.Сложих след това оригинални от порше и вече година, всичко е наред.Иначе по рама ми ги извадиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...