Lube Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 (edited) Замислил съм да и търся нов собственик, с няколко думи ще пояня какво има за правене!На бензин от известно време работи кофти набира до 120 км! проблема на газ го няма!(предполагам че става въпрос за недостатъчен дебит на помпата, но скоро я сменях, заедно с дюзите и деботомера...)Централното също работи, но се чува звука по 30-40 сек. при заключване и блока съм сменявал преди време...Изпарителя също е на доста км вече(имам друг, вероятно скоро ще го монтирам)Има изгоряла крушка на часовника и на единия - ляв - дисплей на климатроникаЖилото на капака скоро се скъса и не винаги се затваря капака(имам резервно) и него вероятно ще сменя!По ходовата част няма засега шумове, обслужена е последно миналото лятоАкумулатора на 3 пъти ме изненадва в големите студове като не я бяк карал, ще изкара лятото, но за другата зима си иска нов!Това за кусурите!http://www.mobile.bg/11300696577912417Ето я обявата в МОБИЛЕ, ще добавя само че има рингове и комфорт пакет към алармата, пребоядисвана е почти цялостно миналото лято!Тук цената е 2300 лв! 0878-434-350 Edited March 30, 2011 by Lube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lube Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 (edited) предлагат ми бартеи разни - един ми вика за Лнача..., как ланча за ауди бе - затвори ми Иначе на бартер за ван с доплащане от моя страна също е вариант! Edited April 4, 2011 by Lube Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvetan83 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) Много лачено беЧетри. Успех с продажбата. Edited April 5, 2011 by cvetan83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts