Jump to content

Audi_S2_quattro

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Audi_S2_quattro

  • Рожден ден 17.03.1984

Друго

  • Kaра
    Audi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Интереси
    Бързи коли

Последни посетители

1196 профилни разглеждания

Audi_S2_quattro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Обявата може да се трие,със здраве и удоволствие да си ги ползва колегата,vrusev.
  2. Здравейте,пускам обявата от името на мой познат,който няма време да посещава форума.Продават се оригинални алуминиеви джанти 15 цолови,свалени от Ауди А4.Джантите са отлични 5 броя,резервната е нова неизползвана + чисто нова гума.Джантите вървят със оборудвани към тях летни гуми good year със размер 205/60/15 които не са нови,но имат още мегдан за каране.За предпочитане е за въпроси да използвате телефона за връзка,за да си насочвате питанията към собственика.Телефоните за връзка са следните:0893618739 и 0879655687 Намират се в град Рудозем,за тези които проявяват интерес и не са от раьона става и по Еконт.Цената за всичко е 200 лв и е твърда без коментар!!! П.С. Снимки за съжаление нямам,модела е този от снимката
  3. Благодаря за съвета,ше закарам колата да и направят профилактика на карбуратора
  4. Днес колата закъса за гориво,на пръв поглед нормално нали,но като калкулирах литрите и колометрите,се получи така,че разхода на бензин е около 19л/100км.Това ме шокира Интересно е също,че колата в момента в който и засяках разхода върви доста добре(отсамосебеси се отпушва).Май ще трябва да се намеси компютъра,но все пак.
  5. Здравейте отново,днес останах озадачен,когато един авто майстор ми каза,че този модел на Ауди няма горивен филтър.Аз не му вярвам на 100%,затова се допитвам до вас,има или няма такъв Благодаря предварително.
  6. Всъщност,този танпон е сменен преди месец
  7. Разхода е някъде 10-12л/100км(приблизително)сега зимата,като се има предвид и,че я карам на кратки разстояния.
  8. Правил съм проба,като зареждам от различни бензиностанции,но без ефект.Странното е това,че на моменти колата се отпушва и все едно не е моята
  9. Мисля че карбуратора е Keihin 2, а катализатора вече го няма,на негово място има права тръба,а модела е с обозначение RU,знам че немога да очаквам да литне,но на моменти колата се променя тотално,става чувствителна реагира бързо и ускорява доста добре,но не е така винаги.
  10. Благодаря за мнението,и това ще проверя,ще се радвам ако има още мнения......Само забравих в темата да уточня,че колата е 1.8 карбуратор.
  11. Привет на вскички,от около един месец имам един проблем с моето Ауди 80 Б3,та значи не винаги но често колата губи тяга(мощност),педала на газта става по-мек и по-нечувствителен,качва високи обороти а ускорява много бавно.Колата е уникално запазена на реални 109 000 км без газова уредба ,и намоменти дърпа и ускорява много добре и с лекота.Помислих,че се е запушил катализатора,изкормих го,но проблема си остана,много ще сам благодарен,ако получа напътствия как да се оттарва от тази мудна напаст :hilezh:
  12. Благодаря за мненията,вече картинката ми е ясна.
  13. Здравейте на всички,бих искал да получа отговор на въпроса ми,а именно как мога да разбера моята В3 със мотор 1.8 карбуратор колко конски сили е.Знам че с този мотор вариянтите са два 75 и 90,но за моята нямам представа.Ще се радвам да разбера какви са нагледните разлики между двата мотора.Благодаря ви предварително!!!
×
×
  • Create New...