All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. сигурен ли си, че нямаш грешка за някоя клапа за парното? Ако стои винаги на вътрешна циркулация, се запотява мощно.
 3. да, пикаещи дюзи няма как с добавка да се оправят. Там разпръсквача е разширен и си трябва подмяна. Запушени има по-голям шанс.
 4. Today
 5. Мазно ли седи стъклото след запотяване ? Да губиш антифриз ?
 6. Здравейте, може ли някой да помогне става въпрос за кола Ауди А4 Б6 Авант имам проблем със запотяването на стъклата и не мога да намеря проблема. Филтъра на купето смених и е чисто нов, парното е здраво и не знам какво може да причинява това запотяване.
 7. Я сподели информативно на колко км взе колата ,щот имам едни съмнения
 8. За Америка понякога има една година закъснение спрямо европа та е добре да се провери кода на мотора без да се разчита на годината
 9. На мен ми се вижда доста този разход на масло на нов двигател. От представителството на Ауди при вас какво казват?
 10. Оригиналното VAG масло е ТОП баркоч.(не става). Препоръчвам Ravenol 5W30 VMP ,след като ти изтече гаранцията и все още притежаваш колата .
 11. 2013 е новият мотор, не би трябвало да има проблем с разхода на масло.
 12. Здравейте,имам проблем с печката на колата.Има ли някой ,който е запознат къде точно се намира тя? audi s8 2013
 13. по лошо е с добавка може да почнат и други да пикаят
 14. Със добавка ако пробвам дали ще се получи нещо ? Или трябва да се свалят и дадат на стенд ?
 15. Ако можеш да провериш дали е правен ремонт на двигателя и е отстранен проблема с горенето на масло. Ебаси, че тя гори същото като 3.0 ама не върви толкова Градско без напъване на мен ми гори 13, извън градско с много багаж даде 10/100 твърдо за 3600км
 16. Малко дървено вози, щом си избрал бензин гледай да е от САЩ или КАНАДА заради кутията и екстрите. Разход на гориво 10.6 среден (градско 10-12,магистрала 12-14), на маслото (на късмет). Частите като за АУДИ.
 17. @6matkar Свали бравата от другата страна и я разгледай отвътре - ще видиш точно къде да натиснеш за да се отвори проблемната брава. Просто го правих много отдавна и вече не помня през кой от отворите натиснах за да се отвори вратата.
 18. @skorvod само когато и подам рязко пълна газ Колеги забравих да отбележа, че проблемът почва когато колата загрее на 90 градуса!
 19. Горе- долу я бива, в ей тоя раздел “Как и каквo Audi да си купя?” ще намериш отговори на въпросите си.
 20. Yesterday
 21. Явно така ги конструират вече , масла с по нисък вискозитет , по малко съпротивление при триенето на частите , нисък разход на гориво , но по висок на масло.Възможно е с времето да намалее.
 22. Здравейте, имам А4 комби 2022г. 2.0TDI 204кс. За скромните 11000км съм долял към 2л масло. Ходих да я замервам но след 1000км градско не даде отклонения. Прави ми впечатление че маслото намалява само когато де кара на дълги разстояния. Искам да подчертая че не съм агресивен шофьор. Някакви съвети???
 23. Или повреден , запушен инжектор. Направи диагностика.
 24. Може да е от кабелите на дюзите.
 25. Има кой да ме спасява завиждаш ли А и стрелката показва половин резервар че имам и си карам спокойно ,а за 5 лева не съм сипвал 2 , 3 кило две Пак по темата да питам сипвате ли нещо във нафтата спирт или добавка Резервара го изпразних уж ама като не съм патил така с вода в нафтата ако сипем литър спирт на 30 литра нафта много ли е и може ли да сипвам спирт
 1. Load more activity