All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Аха, щот пък някой го е чакал...На всички ни беше ясно, че дори до края на годината няма да има такъв ...
 3. Yesterday
 4. И аз имам едно цветно табло,мислех да го слагам на моята,кола но все не остава време. пиши на ЛС ако решиш.
 5. Здравейте. Какви са симптомите при ниско ниво на масло в кутията ? Когато загрее колата скоростите приплъзват между 3-та и 4-та. Рядко между 4-та и 5-та. интересното е че когато подавам газ оборотите се качват до към 2400 Об/Мин. И вместо да превключи сваля оборотите до към 1800об/Мин. И колата продължава да ускорява пак до 2400 об./Мин. след това сменя на следваща предавка. Колата е с рециклиран хидро съединител , след рециклажа чупих кутията и смених кутията без хидрото. рециклирах хидрото преди 40к км. 2 пъти сменях маслото веднъж след рециклажа и веднъж след,като сложих другата кутия. Въжможно ли е от маслото на приплъзва или и тази кутия/хидро са пътници?
 6. Логична реакция. Ще споделите ли МОЛЯ, какви са въпросните СПЕЦИАЛНИ инструменти, използвани при свръхтрудният демонтаж на фаровете на В5(особенно пък Десният!!!)? А нещо по предният въпрос? Дванадесет? Петнадесет?
 7. Тва е яко по темата. Но пък е весело де.
 8. Кво пийш, бе приятелче? И защо по това време?
 9. В сервизите нищо не мият, нито чистят. Връщат си обратно засраните чаркове и окото им не мигва. За обезмасляване е неприлично да се говори. При счупено стъкло можеш да се оплачеш на арменския поп. Това е в масовите случаи. Което не отрича наличието на свестни сервизи и сервизни специалисти. Познавам не един и двама такива.
 10. Добреееее, да подходим по фланга...... Колега @aldygreen, Вие когато сменяте изгоряла крушка в къщи, по скалата от едно до десет колко оценявате трудността на операцията? Да предположа - единадесет? Нали?!?
 11. Ако ти счупят стъкло при миене, ти ли ще си го платиш и монтираш?
 12. Здравейте,колеги!Ще снемям маслото на скоросната кутия обаче не знам как да го сменя цялото(9 литра).Ако се източи през пробката и после после се свали картера предполагам няма да се източат повече от 6-7литра.Някой да знае как може да се направи пълна смяна без машина?
 13. Пиши на лс Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk
 14. Мда това го видях и аз в крайна сметка отидох Да ми сменят ангренажа едни специалисти до нас . Уж без да свалят маската аз ги гледах как действат на моменти по лаици от мен . На стойка някаква за перката на охлаждане превартял някакъв болт в главата и все пак свалиха маската. Слава богу не източваха фриона но пък при свалянето на ралките на ангренажа явно под напрежение я извадиха щото я дърпаха и извадиха резбата на блока . Та дупчиха и навиваха някакви пружини вътре и ме накараха да си платя и това понеже се случвало , както се изразиха. Всичко ми излезе 700 лева за 2.8 мотора. Едва ги прежалих тия пари.
 15. Нова буря се заформи около хуявея Sent from my Galaxy S10 using Tapatalk
 16. Виж датчика за външна температура дали ти и променя градусите. при мен беше се оголил кабела и градусите мърдаха и климатика правите такива мизерии.
 17. Какво се оказа неправилно извършен ремонт или грешна диагноза колега?
 18. Момент само, това адблу като при камионите ли е?
 19. Каквото трябва да се обслужва е най-добре да се махне, желязна логика.
 20. Koлега Петрински, това е сайт аудибг.ком, моля не намесвайте тази куха чешка тарамбука по темите. 😕
 21. Когато неочаквано изпаднеш в аварийна ситуация, може да се окаже сложно, особено ако не си го правил преди това. Смяна на фар Audi A4 B5 фейслифт Без познания и без специален инструмент свалянето на десния фар си е жива мъка. Но аз първо се натресох с левия фар, за който се отнася горният линк, та десният не ми създаде никакви проблеми. В горната тема съм дал линк към тема за прожекторни фарове и ксенони. Струва си да се разгледа.
 22. Сложих старите колкото да мина КАТ 😆😆
 1. Load more activity