All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Надявам се да стане, мисля беше 228/9мм двудисков с феродо, демферното устройство е по-голямо с по-големи пружини от на 2.5тди, слагат го на мотор V10 със 650нютона. Като габарит ще влезне, проблема ще е разтоянието от/до слънцето(дълбочината е различна) и не се знае налягането(кг), и хода, на които работи помпата, че да не се окаже, че и помпа от R8 трябва да търся.
 3. Today
 4. Тази вечер ще се видим ли пак на нашто място? 🚶‍♂️
  Обичам те! ❤️

 5. Дайте некъв линк за Archoil например и по колко се сипва!
 6. Добър ден колеги ! Собственик съм на 2.5 tdi quattro седан , понеже скъсах тампон на мотора и въпросът ми е , дали ще има проблем ако закупя и поставя тампон от 2.5 tdi . Прощавайте ако въпросът ми е глупав , но хал хабер си нямам за това и отнасям въпросът си до вас , понеже донорът не е куатро това ме притеснява .
 7. Да, напълно е възможно да стават и за A4 B8, даже би-трябвало, за София може да се пробва на място :). Благодаря за ъп-а.
 8. Не става директна замяна. Инсталацията е различна.
 9. Йовчо, пак май са ти свършили хапчетата. Бягай до аптеката! 😆
 10. Здравейте, при A6 55 тфси и 50тди има ли разлика в куатро задвижването?
 11. @AtlantisШефе, по лекичко го давай. Питам, нещо проблем ли е? @crazy driver Казаха ми че на Милтек имало спортни с по голяма пропускливост и се чудя има ли файда има са пари на вятъра
 12. @Tonipeev: направи клип на пукането, ако се чува ясно, че е малко вероятно да е от маслото в раздатката. Със смяна на маслото в раздатката може да се оправи да кажем при обратен завой, ако имаш силна вибрация във волана.
 13. Първо не го слушай бушончо за техника. Колкото е надъхан, толкова е неграмотен само, че не го осъзнава. Второ. Тия работи се правят на десктоп с як хардуер и яко охлаждане. Лаптоп само за презентация пред клиенти евентуално.
 14. Колега имам същия проблем след смяната на маслото в раздаткато проблема оправи ли се ? И някой да ми препоръча от къде да си закупя и какво масло да сожа.
 15. Драскам това съобщение във връзка с търсенете на капачка за рамото на предната чистачка. Благодарско на @P_PETKOV за капачката. С него се бяхме разбрали да драсна парт номера тука, ако на някой му потрябва: 1J0 955 205 A. Тия от Еконта ме убиха с доставката - 4.64лв за нещо голямо колкото палеца ми:Д.
 16. Аз го ползвах и съм доволен, затова и ти го и препоръчах. На 3.0 тди (с коригирани по български екологии) след почти 2000 км маслото е леко потъмняло, но не и черно. Надписите по етикетите обаче са различни. В нет-а съм виждал и такива само на английски (каквато си показал) и същата, но на английски + френски (от Субаруланд съм взимал такава). Баркодовете обаче бяха същите.
 17. Тук две мнения няма, RedLine са си топ масла и най-важното всичко в гамата им е истинска синтетика. В Америка са на много приятни цени 12.5 долара за кварт. За това казвам всеки сам да си решава, аз лично за сега съм с Равенол RCS 5w40.
 18. Скъпи са хубавите масла,но при около 25 лв за литър за ширпотреба,и супер качествено за 40 лева,аз избирам качественото,отделно,че повечето коли събират 4 литра,и разликата става вече много малка.Ред лайна в калифорния го правят в един завод,там от една и съща купчина отива за германия за русия и закъдето и да е било,не се дели за западна и източна европа,и е 100% синтетично,съответно сажди нагари и други такива от петролните продукти няма как да се отделят в двигателя,и да го замърсяват излишно.Не е масово масло,и няма фалшификати и ментета.Цената е висока наистина,но качеството си заслужава според мен.Със сигурност има и други качествени масла,аз на това съм се спрял.
 19. Благодаря, Краси...точната информация, от която се нуждаех 🍻
 20. Не мога да кажа,единствено в теми за маслата съм виждал да пише преди.Имам му емейла.
 21. Много ги чуваш, браво. Питай го за кечкен са, че със сигурност не го е мислил.
 22. Ето и останалите процедури: линка ще е валиден 14 дни. п.с. Предното стъкло няма нужда да се сваля !
 23. @koceg Нямам нищо против Redline маслата, просто в Европа са на безумно високи цени. Равенол имат достъчно добри PAO масла на около 30% по-ниски цени За Lubegard engine flush-a нещата са си точно така, не е масов продукт като бардал мардал или украинското XADO на което хич му нямам доверие. Това с минералното масло е малко прекалено ама не и вредно. Lubegard, Amsoil и Archoil казват налейте в отработеното масло оставете колата да работи 10-15 минути източете и налейте новото масло. п.с. Въпросният Алекс подвизава ли се в някой форум все още или е напълно изчезнал от онлайн пространството ?
 24. Е много ме изкефите че давате примери как и какво .Браво
 25. Не е поръчван при мен. Но това е съединителя определено, само да можеш да го вкараш в 01Е.
 26. Да, смених външно ляво каре Спидан и колата заспа.
 1. Load more activity