All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Да че то и пътищата са толкова хубави и затова се чудя
 3. Today
 4. Здравейте, Ще използвам темата да задам моя въпрос, защото предполагам решението му е някъде в снимките тук, но за жалост вече не се виждат. Купихме Audi A3 1.6 8l 1997г. Има сложен афтърмаркет плейър MVH-181UB като доколкото успях да намеря в интернет е използван този преходник Автомобилна букса за AUDI Volkswagen ISO vikiwat.com Проблемът е че работят само предна и задна тонколона от страната на шофьора. Субуфера в багажника едва се усеща че работи само ако се отвори кората. Според мен е сбъркан преходника. Не знам какъв е бил оригиналният плейър, а намирам няколко вида преходници. Бихте ли ме насочили как да разбера какво да търся? Благодаря.
 5. @spacewalker Oсвен ролка на компресора какви други хардуерни доработки имаш ? Аз лично в момента съм с RCS в комбинация с Archoil AR9100, ако не съм бъркам @Ц Е Ц О кара с VST, а негото 3.0TFSI е доста засилено. За следващата смяна съм взел RUP, като след това ще пробвам и VST-то как се държи. VST-то е може би най-балансираното между цена качества и интервал на смяна. RCS и RUP макар и да не им дават кокретен интервал за смяна е добре да се сменят на 6месеца бидейки рейсинг масла.
 6. Може, аз съм с такива и даже си е за предпочитане, че вози по-меко.
 7. Супер,благодаря за отговора . Със здраве да си я използваш
 8. Здравейте, може ли малко мнение за мотора? Искам да си взема такова Ауди, 2.0 ФСИ 150 к.с. Въпросът ми е дали е хубав двигател и за какво да гледам, когато търся. Карам в момента голф 5 1.6i и ми се иска нещо по-динамично. Знам, че не може да се слага газ на мотора, но това не е проблем за мен. 2ТФСИ ми идва твърде много. Важното е да читав двигателят. Знам, че от 2006 нагоре да търся, това вярно ли е? Благодаря предварително колеги!
 9. @P_PETKOV за подсилено 3.0TFSI какво би сложил?
 10. Здравейте, не знам дали някой се е сблъсквал, като цяло в глобален мащаб не намирам инфо и не се е случвало на повече от двама човека. колата е 2010г края CGLB мотор, слагам фейслифтово табло, което не иска да извади температура на антифриза. в meas.blocks показва 0.00 градуса. пускам километража на масата, температурата става -49 градуса, което е индикация че работи и липсва информация от сензор. Слагам старото, температурата се вижда. Пробвах с фейсов гейтуей, същата работа. сензора не ходи като аналогов сигнал до таблото, единствено до екуто от там вече предполагам всичко е по CAN навътре. Някой дали се е сблъсквал и дали е намерил решение?
 11. dpapazoff

  Q5 color FIS

  Ако не намирате километражи за модела, но попадате на английски, които са доста по-евтини. Мога да ги преправям на европейски.
 12. Здравейте колеги, Какво е вашето мнение за тази кола, мисля да ходя да я огледам и да я закача - изглежда в добро състояние, но не съм много в час с този конкретен мотор. Прилагам клипче и самата обява в мобиле. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11614249172718231&slink=j8j4vg
 13. fifipaldi

  S tronic

  Ако кутията работи добре не е проблем да смениш само маховика.
 14. VasilN

  S tronic

  На s-tronic мисля че няма как да провериш, освен да го демонтираш и да отвориш кошницата, но тогава пак трябва да знаеш каква е била оригиналната дебелина на фрикционните дискове.
 15. Колеги може ли да се сложи размер на гуми 235 45 18 вместо оригиналния 245 40 18 Джантите са 8.5 J
 16. При мен също е сменян само блока .Сложен е такъв произведен 12. 2015.Колата е правена(ремонтирана) 01.2016г.Разход масло според мен е около 800мл.на 12-13.000км когато го сменям!
 17. Yesterday
 18. Така да напиша малко отзиви след изминати малко над 1000км с джаджата. Държи се добре като цяло може би има какво да се изкусури ама за това по-надолу 1. За момента не успях да разбера дали има начин звукът от АА (android auto) да се чува ако радиото е пуснато ... 2. Относно точка първа ако се избере source AUX звъкъв то АА си се чува идеално Waze мейз и т.н. 3. Поради драмата със звука от точка първа ползвах мироринг на екрана за да мога спокойно да си слушам радио и същевременно да чувам и предупрежденията на Waze В началото на тази седмица направих едно пътуване от над 10 часа и джаджата се държа идеялно без забивания и т.н. в режим мироринг на екрана. Въпреки наличните забележки бих казъл, че като цяло си заслужава тая джаджа. Най-вече заради факта, че всичко по колата си остава оригиналдъ п.с. Възможно е драмата със звукът да е породена от факта, че телефона е хуявей Р20 с андроид 10, а развейхуйците не се славят като най-добре разбиращите се телефони с АА
 19. @VBI Атмосферен мотор, 1.8т без чип.....нямаш нужда от такива масла. Тези мотори са предвидени стоково да се карат с нещо w30. Съвременните масла тип 0w40 са с добра база и достатъчно добавки. Мобил 1, Шел, Кастрол, Равенол имат много прилични масла 0/40. И на двата мотора съм сипвал цитираните масла (без Кастрол) - не ги харчат, работят тихо. Ако се държи на много добавки - РЕП е подходящо масло, ако се държи на голям пробег - VMP. RUP на 3.0 и стоково 1.8т е по-скоро вредно.
 20. В Щатите (където ги осъдиха) лонглайф програмата не съществува, а проблема си го имаха.
 21. Аз знаех подробности, когато си купувах колата....но грубо около 2016-та е последната ревизия сегменти, които позволяват каране с произволно по качество масло. Преди това, ако колата е карана с оригинално масло по лонглайф програма вероятността да има запекли сегменти е голяма.
 22. Аз все още не мога да разбера концепцията на ВАГ за "джип + ДСГ". ....и не само аз не я разбирам тая простотия...там, за където е предназначен този модел, няма такава комбинация.
 23. във фурната се отлепват много лесно
 24. търси си проблема в моторите или им изкарай бушоните и ще видиш дали ще ти забива кутията. по принцип няма как от моторите ако не работят да забива кутията гледам че свети и абса най вероятно друг тие проблема
 1. Load more activity