All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Те обикновено се поръчват като започне разглобяването и пристигат за около час, така че са налични преди сглобяването.
 3. За този двигател търси само ръчка, 6 степенна е и е доста добра спрямо разход и вървеж. И естествено произход на колата! Но за тези пари едва ли ще намериш читав екземпляр! Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. Да може да му потрябва семиринг,ролка и оптигач за пистов ремък, ролка за климатика и ремък,за това се разглобява.
 5. Нищо сега. Той човека ще вземе Уникат и само неговия няма да е връщан. Какво разбирате вие.
 6. Today
 7. Или долепяш ухо до всеки датчик и обикновенно от неработещия се чува жужене.
 8. Аз сложих реле 99 със запомнени интервали и работи повече от доволно. Имам едно резерва който иска може да му го дам. За контакти на лични.
 9. Връщането на километри е практика навсякъде. Например според официално Нидерландско проучване между 10% и 50% от колите внесени в Нидерландия от Германия са с върнат километраж: цък!
 10. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/01549 С колко сензора си,начинът е купуваш работеш и пробваш на принципа проба -грешка.
 11. Точно така е, лошото е, че тук не знаеш на какви км е.... Иначе да, на 100К ако е, ще кара спокойно ако се обслужва мултитроника
 12. Колега и аз имам същата като теб и тя е от един собственик на реални мили обаче [emoji6] Препоръчвам ти ако е в гаража да не я покриваш и ако няма да я караш си има някой неща който е хубаво да се спазват за по дълъг престой на автомобил (мога да ти обясня подробно[emoji4]) Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Глупости ! Колата е хубава и здрава ,само да не е над 500 000 км. Карах такава и е много приятна с разход среден 6.5 ! Лесно и евтино се поддържа !
 14. Здравейте , колеги след смъкване и пране на седалките , майсторите ги монтираха и работят само дветв големи копчета за напред , назад , надолу и нагоре , надуването , колана , масажа и копчето за горната част ма облегалката спряха да работят .Някой имал ли е същият проблем?
 15. Кола която не е нужно да нощува на охраняемия паркинг в Люлин или Тракия, а може пред панелката няма как да се оцени в България.
 16. Нормална цена. За "цяла" и в движение кола....с 1.8Т. Пример за това, как се формират цените на старите коли......ама не в БГ. Основния фактор - изминати километри Сега "тарикатите" в БГ твърде вероятно да са в шок и са си казАле....тО'а е ебАти и тъпака, да даде толкова пари за В6....ми тя двА'йс годишна. 'Ма то за тез пари има В8-ци вее...А пък това, че няма и някои екстри, част от които безсмислени ...направо я връщат. А ако трябва да се докара до БГ и да се продава с някаква печалба тази кола.....нидЕй-нидЕй. "плащачите" в БГ са нещо, като таралежа - птица странна, риташ го....а той не летИ Слагай Й един "чип" да стане 230-240 коня и "стъпка"
 17. Сменяй марката, тази комбинация малкия душегуб с муштитроник ще те довърши.
 18. Добре ве бахти драмата ,дай го тоо вин да ти кажа кво има тоо навес...
 19. Естествено ,че мога 4500€. Има вариат да и взема сезонни номера само за зимата примерно от октомври до края на март.
 20. Какво гадаете, безмислено начините отдавна са измислени. Казва си номер на рама в магазина и му дават това което му трябва. Повечето магазини имат опция да върнеш ако има разминаване. Има и няколко онлай магазина със онлайн търсачки за ориентир.
 21. Yesterday
 22. Здравейте, Моля за съвет : Колебая се какво Ауди А4 да си купя. 1/ 1.8TFSI 160k - 2008г - до колкото разбирам от форумите горят масло. 2/. 2.0 TDI 143k - 2008г
 23. Чисто за "спорта".....може ли да кажеш тази кола за какви приблизителни еврА си я купил ? Например под 4К или над 4К. Понеже за много хора в БГ "такива" стари коли трябва да струват по две за лев.
 24. TiL

  2.7 biturbo

  За тройника или вземай силикон или преправяй с такъв от урод. На колко пиква?
 25. Благодаря за инфото .Точно от такава информация имам нужда. Най-вероятно няма да е карам а ще си стои в гаража.
 1. Load more activity