All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Малко впечатления от машинката. Навъртях и едни бързи 3к км. Рзхода е достА приличен- 6,5-7 при средна скорост 180 в Германия. Управлението и маневреноста са ми супер. Върви добре за малкото си моторче. Иска ми се да си ъпдейтна картите, че навито има доста пропуски. Загрява доста бързо, не типично за дизел и парното идва за минутки.
 3. Използавах, обаче не успях да намеря това което търсех. А можеби защото не съм търсил както трябва. Ще можеш ли да ми изпратиш няколко линка за да прочета?
 4. Нали има 2 варианта не помня точно милиметрите но единий се води че не превъртал. Но аз не вярвам ще си го сменям и него на определени километри.
 5. Събирам инфо за фирми изработващи ковани биели. Давайте имена сайтове и т.н. Да видя дали ще изскочи нещо.
 6. Какво имаш предвид "по-усиления шестограм"?
 7. Използвай търсачката
 8. Tамън ще разцъфне за първа пролет
 9. Здравейте някой скоро ако е обикалял родните авто къщи да даде мнения относно Ауди А4 мисля че ако има информация кой и къде е ходил да гледа и с какви впечатления е останал ще е доста полезна информация.Благодаря
 10. Дай на тоя "майстор" един ластик, да се самообеси. Трябват ти двата странични държача на калниците от префейс бронята, ако има възможност, направи си шаблон на отворите от префейс калниците, защото се налага да се дупчат фейсовите (и обратното също). Пробиваш отворите, местиш пластмасовите джаджи за фасонните болтове и т'ва е, готов си. Щракаш бронето и пеЙш. Всичко друго като захвати е същото. А да, има едни допълнителни планки при фейса, мисля трябваше да се махнат, то си се вижда ясно кое-какво-къде, когато се наложи бронята на място.
 11. Здравейте хора, Карам автомобил А3 8l 2001 година - 1.9 TDI 110 hp . Facelift. Проблема, който имам е следния. Стрелката за горивото и за темепература не ми показват правилно. При горивото ми светва лампата когато е на показател 1/2 и като сипя 20~30 литра дизел и стрелката отива след Full. По същия начин е и стрелката за температурата, в загряло състояние ми показва, че темепературата е някуде 105 и 110 градуса, а при проверка от скритото меню в климатроника ми показва, че в нормалната работна температура. Въпросът ми е от какво може да е проден този проблем и мога ли да го оправя или трябва да закупя нов(втора ръка) километраж с работещи индикатори? Благодаря.
 12. Ок,благодаря за отговорите ще поразпитам къде няма да ми разглобят колата
 13. и моя шлеп е с решетка от S6 и стрелката е закована. колко трудна е смяната - зависи и от сервиза, където отидеш, някъде ще искат да ти свалят цялата предница.
 14. Парното беше на около 23 градуса , а възможно ли е да се охлажда повече заради решетката смених я с такава от S6 ,преди си беше със стоковата.
 15. https://www.facebook.com/RetrofitShadowM/
 16. Today
 17. При мен с нов ОЕМ-термостат също пада толкова, но след около 5-6 мин спускане, при външна под -10 и включено на 20 и нещо градуса парно. Но аз съм със спрян EGR.
 18. Не никога не съм го правил казаха ми че само трябва да се изчисти окото. Не било трудно. Къде в софия може да то почистат
 19. Знам че може и от там но при мен компресора работи. В неделя ще сменям модула с баланс валовете взел съм със зъбни колела и по усиления шестограм. Като го сменя ще кажа как е.
 20. Проблема ми е точно противоположен на тази тема и не знам дали е за тук, но ще си го напиша. Колата е фейслифтовата, а имам броня която е пре фейс и искам да си я монтирам, но не става. Майстора каза, че не става. Какво е нужно да си набавя, за да стане. Вложих доста пари в тази броня вече и не ми се търси нова. Задължително ли е да сменям калници, за да стане префейсовата на моята кола?
 21. Иди на това място, ще ти го разчетат за нула време: Тел.: 0878 622 496 | 0898 622 496 office@keyplus.bg www.keyplus.bg бул. Цариградско шосе 351 гр. София
 22. Имам такъв, със съединител и болтове, готов за директен монтаж, 0888880671
 23. При мен си държи 90 градуса само при спускане пада , смяната трудна ли е
 24. Баластите не стават, ако са във фара греят много и немогат да се охлаждат.Вземи си по-качествени!
 25. Няма какво друго да е. Отделно, ако седи на тези температури мотора и колата има печка ще му работи постоянно, което допълнително ще вдигне разхода на гориво.
 1. Load more activity