Jump to content

slavi84

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно slavi84

  • Рожден ден 2 Януари

Друго

  • Kaра
    нищо

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

slavi84's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Спокойно не ми е проблем никакъв
  2. Хаха я интересно...кач пара ще й търсиш приблизително
  3. Ма това сериозно ли е или ме гъбаркате тъничко
  4. Хаха става...и цвета ми допада
  5. @Lo_Ridah Много мерси за мненията, поне са от човек, който кара такъв двигател и кола. Честно казано мисля да се насоча към 3.2 поне като ще плащам горе долу сходна поддръжка, да си направя и кефа. Но мисля да търся с ръчни и да не е 4х4. И двете не ме бъркат грам но поне по-малко грижи за евентуални скъпи ремонти. Само с газта много не ми стана ясно как седи работата.
  6. Момчета а 2,4 vs 3,2..има ли разлика в поддръжката извън по-скъпия данък, каско и разход на гориво? или реално всичко си е 1 към 1
  7. Благодаря за мнението..това е поне малко окуражаващо на фона на повечето коментари...реших, че или тия аудита яко се чупят или тия, които ги карат са мазохисти да плащат някакви безбожни пари за ремонти за 15 годишна кола. Лошото, че 3.0 нещо нито една обява не съм видял, да не говорим, че като цяло бензиновите обяви не са кой знае колко. Имам опция за Германия, тъй като та съм учил, но и там ако е от някоя автокъща не знам колко смисъл има. Ами W211 ми е вариант принципно все още но да видим. Първо ще се разтърся може би за някое добро 2.4, пък ако няма няма. Някой с мнение за нещо от сорта?: https://www.cars.bg/offer/c2888211 https://www.cars.bg/offer/c2692798 Супер, ще го имам предвид..мерси
  8. Няколко конкретни въпросчета, за които ще съм благодарен, че с тия поддръжки и суми нещо се разбуниха малко духовете: 1. Има някакви двигатели доколкото четох AUK и BDW мисля, каква е разликата и наистина ли AUK става само за газифициране; 2. Ако ходя на оглед за какво основно да гледам(ако ще и често срещани проблеми в купето), така че да няма неприятни изненади и по-скоро къде мога да я закарам на оглед, ако някой може да препоръча.
  9. Всъщност не се чудя за бмв, много са ми дървени вътре тези Е60 Неоправдано скъпо като цена за колата или като поддъжка не разбрах точно. Такси няма как да ме откажат...знам колко ще плащам за подобна кола без значение дали ауди или мерцедес или бмв за гражданска, каско и данък. Още от начало постът ми беше насочен изцяло за поддръжка и ремонти по автомобила Факт
  10. Да, знам, че това е голям риск да нацелиш гробница, която да ти скъси живота..но това е риск, за която и да е от по-големите марки и да започне голямото вадене. Един вид към 3.2 да не се насочвам със сигурност. Аз защо си мислих, че такива убити гробници са основно при дизелите.
  11. Може да, за Сф данъка на 3.2, 255 коня го изкарва 313 лв.
  12. Mitaka7717, благодаря за мненията. Ясно ми е че понякога могат да се натрупат такива ремонти, въпроса е дали всяка година това си е един нормален разход за ремонти по този автомобил - от порядъка на 2- 3 к, че и нагоре. Ако става на въпрос и 5 хиляди на година за ремонти няма да ме съборят но не мисля, че това е разумно за ламарини на 15 години, колкото и хубава да е....но това си е лично мое мнение разбира се. (Затова и съм се насочил към 2.4, ако това е от значение при това ауди) Данък 500 за кое, предполагам 4.2? За 177 коня данъка ти е малко над 200. Дори за 3.2 данъка да ти е 350 лв сигурно. Каското за кола 10 хил лв. също не мисля, че е 1000.
  13. Уточнявам - казах, че не ми се дават по 2 хиляди лева на година извън естествените разходи без които не може - смяна на масло, граждански каско и т.н. ...говоря само за ремонти. До NIKO, написал съм, че НЕ взимам 1000 лв. и да се хвърлям на такава кола но и не искам всичките ми пари да заминават за нея. Може прочетеш какво съм писал и тогава да ми коментираш на какво да се връщам...всичките пък, които карат ауди а6 на 15 години по 5 хиляди лева заплати ли изкарвате...извинявам се тогава
  14. Здравейте драги аудисти. За много години първо, много здраве на всички и без проблеми по автомобилите Съжалявам ако темата малко се повтаря или не е за правилния раздел, но въпреки всичко имам питане - пред закупуване на нова кола съм, тъй като продадох моята 124ка купе. Насочил съм се към ауди А6 С6, тъй като адски ми харесват и външно и вътрешно. Общо взето нямам никакъв опит с ауди, даже близък нямам с такава кола. Искам кола на бензин със сигурност и чуденката общо взето като попрочетох различни неща ми е между 2.4 и 3.2. Като цяло май съм се насочил към 2.4, тъй като ми се струва по-лекият вариант откъм поддръжка. Но пък защо не и 3.2 ако разликата не е някаква голяма. Видях, че има доста различни модификации..а с ръчни, а с куатро, а без куатро но с мултитроник и т.н. и ми се завъртя главата Като цяло въпросът ми е заслужава ли си 2.4 (карах 124ка, 120 коня - така че мощността не ми е проблем очевидно) . Общо взето искам да е с голямата навигация и хубавите врътки и от там вече нямам идея - с ръчни ли е по-добре, куатро ли да е, автоматик ли. Това което ме интересува е да има по-малко потенциални проблеми за сериозни пари. Ако с ръчни и предно откъм поддръжка е много по-добре от автоматик и 4х4, въобще не ме бърка, че няма да карам автоматик или куатро. Но ако пък разликата в поддръжката е несъществена и все пак това са очевидни предимства ще търся с тях. Предполагам се разбира каква ми е идеята Същото се отнася и за 3.2, което честно казано ми е доста на сърце да се кача да се покефя на 250 коня като до сега винаги съм карал макс 120 коня. Харесал съм си една, която се продава и е доста запазена и е с газ, но...доколкото гледах газ на този мотор е зле. Въпреки всичко бих се хвърлил на такава с вече сложена газ ако всичко е ок. Като цяло тежка ли е много за поддръжка тази кола, не изкарвам 1000 лв. на месец естествено, че да се хвърлям на такава кола, но и честно казано не ми се ще на година да ми заминават по 1000-2000 лв. само за нея, извън смяна на масло разбира се. Като цяло колебанието ми е между такова ауди и w211 e320 и в началото към мерцедеса се бях насочил, но аудито по ме тегли мамка му (ако някой пък смята, че w211 ми е по-добрият вариант, няма срамно все пак) А и да уточня, предвидил съм 2-3 хил. за първоначално обслужване естествено, не очаквам да намеря кола като от магазина Ще се радвам на вашите компетентни мнения, ако може да ме насочите така че да направя най-добрия и информиран избор, защото си е важно. А и ще се радвам да станем "колеги" някой ден разбира се. Предварително благодаря на всички.
×
×
  • Create New...