Jump to content

andonov113

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4

andonov113's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 5 степенен автоматик с типтроник "ЕМА" маслото е ФЕБИ АТФ
  2. здравейте колеги , наскоро смених маслото на скоростната си кутия и сега имам ядове. Когато е студена колата върви по нагорнище , напред и назад , но когато загрее ми се случи вече два пъти да блокира ( в смисъл на таблото светват всички скорости едновременно и върви само на една ) след като загася се оправя но за кратко .Някъкви идеи ? Не се охлажда ли? маслото не и харесва , датчик или полтъргайст ?
  3. здравейте колеги . при мен проблема с плафона се крие в двете червени лампички най-отпред на плафона , диоди ли са, какво са ? незнам ,но нямат намиране . Някой ако се е сблъсквал точно с този проблем ?
  4. благодаря колега , справих се и с този проблем
  5. Здравейте колеги !!! Изчетах доста теми , но така и не открих тарсената от мен информация . Колата се прибира в гараж, но поради много ниските температури , когато сам я прибрал топла една мишка я е взела за родния си дом и буквално си беше направила размествания. Та въпроса ми е под пластмасовия капак , който седи над двигателя имаше нещо подобно на дунапрен , но предполагам че не е било точно такова, интересува ме какво е това , от каде мога да се сдобия с такова или мога ли да го заместя с нещо друго , тъй като без него се получава неприятна вибрация на този капак.
  6. здравейте колеги . Интересува ме от , къде мога да се сдобия с чип за ключ, който да се настрои към колата ми за да мога да паля с него ?
  7. имам за продан но е 1.9 тди (116) но е автомат колега
×
×
  • Create New...