Jump to content

Vinko

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Vinko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ето една http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details
  2. моя съвет е да караш с не по молко от 1/4 резервоар
  3. Наскоро един мои колега с А3 ми каза че е сложил червен антифриз на колата.Наистина ли всички немски автомобили трябва да са с червен а не с син?Наложи ми се да сменя един фланец на охладителната система които се намира на горната част на двигателя и за мое учудване на металната чест на двигателя имаше малки язвички.Маистора каза че наи вероятно са от синия антифриз.Може ли да е вярно всичко това?
  4. Благодаря на Дани за кординатите на VENTOMAN но нещо не мога да го намеря този човек.
  5. Благодаря за вниманието но не разбрах къде ги поправят тези помпи И на въпроса на "Митро" врън-врън е много точно обяснение за менето на оборотите не го прави само като е студена а и като е топла, и пуши точно и само тогава след 3000 оборота.
  6. Точно в СУПЕР ДИЗЕЛ ми казаха че такива дизелови помпи вече не се произвеждат и нямало решение на този проблем
  7. Братле в локалното на Цар Борис посока Перник преди да стигнеш Горнобански път. Този е много добър взима 15лв.За реглаж
  8. Наскоро я купих ама не от плевен а от София
  9. Пичове съжелявам за петте теми от нета е Колата е Б4 1.9 тди
  10. Хора не знам какво да правя ходих на диагностика в СУПЕР ДИЗЕЛ за проблема с носките обороти мени ги и излиза черен пушек там ми казаха че проблема е в електрониката на нафтовата помпа а такива вече не се произвеждат.Знае ли някои друго решение дали някъде не се ремонтират.А и чух за някаква добавка която решава проблема за известно време но не знам как се казва и от къде да си я купя.
  11. никога не съм карал дизел и имам леки притеснения даите съвет за маслото какво трябва да е и каква марка а забравих за зимата трябвали да наливам нещо в нафтата или не
×
×
  • Create New...