Jump to content

SBYDev

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SBYDev

  • Рожден ден 4.02.1990

Друго

  • Kaра
    BMW F22 2015 220D

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

937 профилни разглеждания

SBYDev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавим следните джанти: 6.5Jx16 ET50 - 5х112. Джантите са с комплект гуми и се продават комплект - 4те джанти с гумите. Самите джанти нямат драскотини, заварки и каквито и да било други забележки. 225/55/16 са гумите и общо взето са подарък към джантите. Намират се в София и бих предпочел лично предаване. Причината за продажба е откраднат автомобил. Бяха на Ауди А3 8P / 8П .
  2. Мерси колеги, утре ще се върна при тях да си довършат каквото имат и да си рестартират сервизните километри. Мислех ако е нещо дребно да го направя аз но явно това с изтеглянето на копчето не става поради някаква причина. Отново благодаря на отзовалите се.
  3. Това е другото, което ме спира защото за тези пари мсиля, че мога да взема по нова а4-ка примерно или a5 SportBack. Пропуснах да попитам за предположения каква е скоростната кутия - Multitronic или Stronic или не знам какви други варянти има Цитиране на предходно мнение!
  4. Здравейте, колеги, от няколко месеца търся да закупя А5 дизел, автоматик но за съжаление избора в София от автокъщи е доста ограничен. Днес ходих и гледах този екзепляр в IS Auto http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgitopmenu=1&act=4&adv=11436284062230941 и изключае странните разкази на търговеца (на снимките е с немски номера днес беше с БГ такива обяснението беше клиент я купи от нас наскоро и я върна защото вче друг модел) ми направиха впечатление други дребни детайли - ласната покрай задният страничен прозорец леко играеше а стоповете се бяха изпотили. Моля дайте по едно мнение за този автомобил и ако може малко съвети за лалвп да гледам когато търся такъв автомобил. Благодаря предварително.
  5. Здравейте, колеги, при педишната смяна на маслко и филтри след издърпване на бутончето на километража километрите за следващият сервиз си се рестартираха без проблем. Вчера взех колата от сервиза и обърнах внимание, че момчетата не са рестартирали километрите. Изтеглих копчето задържах изчаках но километрите си останаха 150 000 километра. Изгасих двигателя повторих и пак 150 000 (колата към момента е на 149 300). Дайте някакъв съвет какво да правя и каква може да е причината. Благодаря предварително.
  6. Здравейте, колеги, продавам джанти 5х100. Джантите не са карани от мен поради малко объркване при закупуването им (казаха ми, че са 16ки бях чужбина и колега ги взима като не знаеше, че трябва да са 16ки а не 15ки). Нямат заварки и предполагам, че са прави. Цена 350лв. Джантите се намират в София и ще се радвам на лично предаване. Има и комплект болтове към тях. За контакти и коментари ЛС. П.С. Честита баба Марта!
  7. SBYDev

    Audi A3

    Здравейте, колеги, търся си централна конзола 2din + декоративната пластмаса около бутоните. Прилагам линк със снимки какво точно ми трябва. Централна конзола: http://i74.photobucket.com/albums/i278/mgiuffre/double-DIN1.jpg Пластмаса около бутони : http://www.linhasport.com/WebRoot/whitelabel_pt/Shops/288676/4CA9/11B6/233A/FEA8/CF6A/3EC1/CD19/CDAD/2din_pos.jpg Моля ако някой има поне едно от двете неща да пише ЛС с цена. Поздрави
  8. SBYDev

    Датчик масло

    Здравей, Жълта лампа светва и при атваряне на капачката изчезва след 100км идва отново. Благодаря за съвета следващият път като светне ще я закача веднага да видя какво точно изписва и най-вероятно другата седмица ще сменя и датчика.
  9. SBYDev

    Датчик масло

    Здравейте колеги, Възникна поне за мен странен проблем с моето 8p 2.0 дизел. На всеки 100км ми се включва датчика за ниско ниво на маслото. Когато проверя нивото на щеката е малко под максимума. Проверяваха за грешки и няма такива. Въпроса ми е може ли да е от кофти масло или датчика е за смяна и какво масло препоръчвате за този двигател както и ако имате опит с този датчик какъв препоръчвате? Пропуснах да спомена, че е 140 коня (ако е от значение). Предварително благодаря.
  10. SBYDev

    Централно заключване

    Да преди малко махнах гуменият предпазител и видях, че най-горният кабел играе (счупена му е щипката на захвата) и при вкарване на кабела всичко си е наред. Ще отида на ел.техник да ми смени обувката (захвата) и да забравям вече за този проблем . Благодаря много колега
  11. SBYDev

    Централно заключване

    Разбрах къде са бушоните свикнал съм с алфите и Фиат-овете и ми беше малко странно, че не е под краката... Преди малко пак правих тестове с централното от ключа и все още не разбирам какъв е проблема, цъквайте катинар и заключва багажника и пасажерската врата, отключен катинар пак така, но не и шофьорската... На нея всичко си работи, прозорци, огледала заключване (отново заключва пасажерската и багажник но не е нея самата)... Кажете какво да правя и да гледам или къде да отида да я прегледат
  12. SBYDev

    Нов член на форума

    Имайки в предвид, че живея в Бояна а офиса ми е под СМГ и общо взето хващам всички задръствания както на бул. България така и от софийския университет до СМГ 8.6, което ми се струва нормално при средна скорост на движение 12-13км/ч.
  13. SBYDev

    Нов член на форума

    Благодаря ви колеги. За тези 4 дена вече съм навъртял 700км и съм адски доволен! Пу пу да не хваща уроки и само да ме радва
  14. Здравейте, днес след един прекрасен ден на митница летище София изпълнен с нерви и чакане разбрах в последствие нещо много интересно и се нуждая от вашият съвет - когато цъкна копчето за заключване на вратите шофьорската остава отключена... Моля за съвет какво правя грешно (трябва да задържа копчето или какво за да се заключи и тя). Колата е а3 2004 година 2 врати. И още един въпрос - къде се намират бушоните на тази кола защото защото смятам че хитрецитя от автокъщата са ми свалили бушона на плафоните ? Благодаря много за информацията
×
×
  • Create New...