Jump to content

asdffcho

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B5

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

660 профилни разглеждания

asdffcho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам проблем с монтирането на пластмасова ролка/колело на задното ел. стъкло. Преди няколко седмици се счупи и си купих едно за смяна но не мога да го монтирам на мястото тъй като там където се слага е капсуловано и няма от къде да го прекарам за да го монтирам без някакви преработки. Ако има някой който се е занимавал с това и има някакъв трик или просто някаква идея моля споделете.
  2. Имам същия проблем но на 1.8 АДР двигателя (колата е с Газ). Първият път като ми се получи това сложих добавка в бензина за прочистване на дюзи (нямам спомен каква беше) и се оправиха нещата. Нямах проблем докато не ми замина бобината и се наложи към 50км да я карам на 3 цилиндъра след което пак започна да има твоите симптоми. Сложих отново добавка нещата се оправиха малко, но не достатъчно че да кажа че това е оправянето на проблема. Ако искаш пробвай с някоя добавка, но на твоя отговорност.
  3. asdffcho

    Бобина 1.8 адр

    Намерих нова бобина Beru на добра цена и я взех и монтирах за да имам спокойствие като тръгна на някъде, иначе на 2-ри цилиндър нямаше искра. Сега остана да се изчисти дюзата която се зацапа докато прибирах колата на 3 цилиндъра и да спре да губи обороти като е студена сутрин. Благодаря на отзовалите се между другото.
  4. asdffcho

    Бобина 1.8 адр

    Здравейте, искам да попитам и да чуя съвети за ситуацията. Карах си колата извънградско и изведнъж колата почна да губи мощност и като погледнах газовата беше се изключила и карах на бензин но и на него губеше мощност при първа възможност отбих да видя какво се случва и се оказа че колата работи на 3 цилиндъра. От там тръгнах към майстора и получих отговор че най-вероятно е бобината. Към 2-ри цилиндър нямаше искра. Възможно ли е от другаде да идва проблема? Свещите съм ги сменял преди 5-6-7хил. километра, а кабелите не са сменяни но изглеждат да са наред. В случай че се окаже, че е бобината към какво бихте ме насочили нова или 2-ра ръка. Ако е 2-ра ръка къде има (около Пловдив) или ако е нова каква марка или оригинална направо, че доколкото съм чувал китайските не били добри и не издържали повече от 2 месеца.
  5. asdffcho

    Проблем на бензин

    Същият проблем го имам и аз в момента мислих да пусна тема но ето че ме изпревари. Това което съм направил до момента за най-евтино вероятно отстраняване на проблема е да сменя свещите, горивен филтър и почистване на дросела и засега има ефект но като подам по рязко газ и колата се замисля малко и понякога се чуват гърмежи от някъде. Като паднат температурите ще видя как се държи хайвана и на къде ще отидат нещата. Пишете ако намерите някакво решение.
  6. Здравейте, преди 3 години двете предни ел. стъкла работеха перфектно, но с времето се появи проблем в дясното, проблема беше че започна да се вдига по-бавно от другото и изоставаше като скорост на вдигане. Преди няколко часа това се случи и с другото(лявото), но много по бавно от нормалното и от другото(дясното). Лявото ел стъкло и дясното слизат с еднаква скорост и без забавяне. но при вдигане имат голями разлики от това което е било, нещо което също ми направи впечатление е лявото не се затваря напълно, визуално е затворено, но с ръка може да се издърпа още мъничко нагоре незнам дали по принцип си е така. Въпросът ми е каква е причината за тези проблеми, моторчето ли си заминава или има нужда от нещо друго като например смазване ? Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем дайте съвет как да го оправя, че имам усещането че от ляво скоро ще спре изобщо да се вдига. Колата е 96-та седан адр ако е от значение.
  7. Здравейте замислил съм да слагам газ на колата а тя е а4 б5 с адр двигател 96 година. Интерисува ме къде в Пловдив има читави сервизи които да ми сложат газ без да имам кой знае какви драми. Знам че има други подобни или почти същите теми но са на по 3-4 години и ме интерисува към текущия момент такава информация, ако имате някаква информация пратете я на лично съобщение или тук в темата. Благодаря предварително.
  8. Днес направих пак някакви опити да я запаля с бутане стана но и климатроника като почне да духа пак се чува шум някаква идея какъв ще да е проблема при тези симптоми?
  9. Ами никаква представа дали е клемореда но шумът който чух идваше горе долу от там където стои клемореда и за капак да всичко тази сутрин пак направих опит да запаля но разбирасе нищо не стана но за сметка на това климатроника почна да духа възможно ли е някъде да не прави контакт хубаво и ако евентуално е това от къв зор ще да е бил онзи шум?
  10. Здравейте, проблема ми е следния, днес след работа се качих на колата(а4 б5 1.8 125коня бензин) запалих я (запали си както всеки път) оставих я 1 минута и тръгнах докато пътувах пуснах климатроника да духа топличко и разбирасе всичко наред но след малко чух странен шум, спрях климатроника и шумът изчезна. След това реших пак да пусна климатроника обаче не се включи под това имам предвид не започна да духа но от управлението си ми показваше че трябва да духа. След няколко опита да го рестартирам(пускане и спиране) го изклучих и се прибрах, паркирах колата и я загасих, викам си айде още един опит. Тръгвам да паля колата и никой няма, сега и палене няма... акумолатора си работи захранва си музиката,фаровете,светлините и прочие но колата няма палене, при завъртане на ключа нищо не става никаква реакция... Климатроника на контакт също не иска да духа, някаква идея какъв може да е проблема?
×
×
  • Create New...