Jump to content

Пролетно разчистване на мазето

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Мазето ми влиза в планов ремонт и трябва да се разчисти от някой неща, които за мен са непотребни, но е много вероятно да вършат работа на някой от вас

Пълен списък на продаваните неща:

1- Комплект Фарове и мигачи в отлично здраве, стъкла, рефлектори, закрепващи елементи,едносекционни VaLeo, оборудвани с крушки H4 на БОШ. Свалени са преди около 3 години от моето АУДИ, поради ъпгрейд с Ейндъл Айс на ФК. От тогава се съхраняват в оригиналния кашон с който дойдоха новите фарове в кашончета и кутийки. Цена на комплекта, няма да го разпродавам на части 150лв.

2- Управление за климатроник за Ауди А4,6 или 100 от последните години. Става за Аудита от А серията в периода 1944-1999г. Работещо, смъкнато е отново от моята кола, понеже не отговаряше по номер на моята инсталация и се наложи да го сменя с друго, което адаптирахме. В последствие разбрах, че е можело да се адаптира, ама така си остана в един шкаф на секцията. Цена 100лв

3- Комплект 4бр. летни гуми Continental Conti ECO Contact с размери 185/70/14 и дот 4806. Двете гуми са буквално нови, карани са само 3 месеца на лятото на 2010г.До тогава бяха резервни в две от сл.ни коли! Нямат лепенки, балони, кривини и прочее. Междувпрочем това май са най-добрите летни гуми, които съм карал някога. Цена на целия комплект 130лв

4-Комплект от 2бр летни гуми Lassa Miratta с размери 155/80/13, с дот 2802, без лепенки, кривини или балони, на финала на жизнения си път са, вижда се от снимките цена 40лв.

5- Комплект от 2 бр летни гуми Michelin Energy с размери 165/80/13 с дот някъде в средата на 2005, ама утре ще ги снимам. Без лепенки, и прочее цена 40лв.

6- Единични бройки летни гуми с размери 205/60/15 с дот 2005г едната е Dunlop SP Sport 200 с грайфер 3мм, без лепенки, балони и кривини. Другата гума е Continental Premium Contact с грайфер 4мм и дот 2003г. И двете гуми бяха на колата ми до 2008година, когато ги смених с нови. Цена на 2-те 30лв или 20лв бройката.

7- Лепило за студена вулканизация на гуми, двукомпонентно, смесва се с втвърдител. Приложението му е широкоспектърно, много добре се използва по вулканизатори и гумаджийници. марката е TIP-TOP разфасовка 1л. не е отваряно никога. Към него върви и комплект втвърдителя, който на етикет е произведен в ТИГЪР, Сърбия. Цената е 60лв

8- Магнитен Велоаргометър модел BK-145 марка NEO! Използван е не повече от 3 пъти, след което ентусиазма на жена ми премина и го командировахме в мазето. Сега обаче ми пречи. Гледам, че нов цената му е към 240лв. Така, че моя му търся 150лв.

Ето тук съм качил някой снимки, ако някой го интересува нещо по-подробно може да снимам още или да дам по-пълно инфо!

http://tradein.snimka.bg/automobiles/proletno-razchistvane.572344

Редактирано от ivailo_stoqnov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се опитам да го видя, че не е при мен сега а в другия ми апартамент. Имам някакъв спомен, че беше със зелен стикер, и не се четеше много добре, ще го снимам много от близко и ще ти го изпратя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...