ros81 Публикувано 18 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 18 Февруари 2010 Здравейте колеги, от известно време се ровя из форумите и чета за дефект или по-скоро за слабо място на скоростна кутия DUU,която се монтира както в нашите аудита така на голф 4.Та проблема бил в слабите нитове на диференциала които се късали и вследствие на което, диференциала чупел короната на скоростната кутия.За хората които са с такава кутия и все още не са се сблъскали с проблема съветват замяна на нитовете с ремонтен комплект болтове за да се избегнат неприятни инциденти.За сега срещам счупени кутии само при голф 4 1.6 SR. Въпроса ми е дали някой е имал такъв проблем или има повече информация, нужно ли е да се заменят тези нитове превантивно без да имаш проблеми с кутията? Може пък Ауди да нямат този проблем.Ще се радвам да дискутираме темата.Поздрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ros81 Публикувано 19 Февруари 2010 Автор Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2010 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marcus Aurelius Публикувано 19 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2010 ... нужно ли е да се заменят тези нитове превантивно без да имаш проблеми с кутията?Труден въпрос. Аз ако бях на твоя и към момента няма проблеми със скоростите, няма да пипам нищо. За в бъдеще щях да се ослушвам за някаква промяна в нормалната работа на кутията, симптоми за този или друг проблем и тогава да ремонтирам. Изхождам от това, че много неща е хубаво да се сменят превантивно, но доколко това е оправдано е друг въпрос... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване