Jump to content

ИванD

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ИванD

  1. В сервиза на един приятел го правих. Корекциите преди това на 1 2 3 дюза бяха от 1 до към 4 мс . на 4 около 12 на 5 та 26 и на 6 та пак около 11 12. Преди почистването пушък нямаше а колата е чипосвана в софия. но веднага след интервенцията и ресет на дюзите започна да пуши.Интересното е че не се променят грам корекциите. На всички дюзи са 0

  2. Здравейте колеги. Колата ми е ауди а6 3.0 дизел бмк мотор 224 к.с.След почистване на дюзите и ресет на корекциите колата започна на място на пуши бяло но пък започна да върви коренно по-добре. За сега съм минал 400-500 км но нови корекции няма. Въпроса ми е възможно ли е от корекциите да пуши бяло и след колко км започва да корегира канал 71-76 тайминга. Благодаря.

  3. Ретрофитнах си блутуут модела и докато бях с Iphone всичко беше ок , но от няколко дена съм с андроид телефон и като се свърже с колата влиза в режим " отдалечена сим карта " и на мми екрана се появява сим карта и постоянно губи обхвата на оператора. Излиза ми единствено тази грешка а антена има на самия модул . Друга антена има ли или просто се е развалила тази ?

    20170812_224029.jpg

  4. Ако неотчита че селектора е на P ще ти изпише съобщение на фиса , а относно стоп машинката , ако палиш с ключа не ти иска спирачката. Изисква е само когато палиш със старт бутона . Ако имаш път към Пловдив ми пиши да е прочетем за да видим какви грешки изкарва . 

  5. Здравейте колеги. Колата ми е Ауди а6 2005 г 3.0 дизел , мми 2г .Искам да си ретрофитна блутуута , без слушалка в подлакътника. Какъв модул да търся и този ( https://www.olx.bg/ad/prodavam-bluetooth-modul-komfort-modul-usilvatel-antena-audi-a6-a5-a4-ID6PrqN.html ) ще ми свърши ли работа . Благодаря . 

×
×
  • Create New...