Jump to content

Momchilus

Members
  • Мнения

    69
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Momchilus

  1. Здравейте, Имам Ауди а4 б8 2009г. 2.0. 143к.с. Когато карам в градски условия климатика работи чудесно. Проблемът е, че когато карам на дълги растояния, извън градско - спира да работи след около 60-70км... Някакви идеи от какво може да се получава?

    Миналата година сменях фреона и демферната шайба на компресора...

    Благодаря предварително!

  2. Здравейте,

     

    Днес, и на мен започна да ми примигва реотанчето. Предишния ден сипах от дизела на Еко - Авиото. До сега съм нямал подобен проблем. Посъветвах се с нашите шофьори, които карат само по скъпи коли и те ми обясниха, че поради голямото количество сяра на СКЪПОТО гориво, колата се опитва да го разкара от нея и се вкарва в регенериращ режим, и за това започва да мига реотанчето... След някой друг километър спира, но според тях е добре да се изкра малко на дълъг път и да се продуха DPF-а - да се кара на по-ниска предавка с повече обороти. Мигането на реотанчето се появявало, ако колата се кара с ниска скорост и на 1-ва, 2-ра, 3-та за кратки разстояния... Не знам до колко е така, но съм склонен да им вярвам... 

  3. Mи освен едно "честито" да ти кажем... Имоята точно тази врата зад шофера се прецака, но интересното, е че цяло лято си работеше и всеки път като започне да захлажда и блокира... Нямам кога да се занимавам сега, но на пролет ще и обърна внимание. Странното е, че само като позахладнее го прави този номер...:nixweiss:

  4. Изключително удобен аксесоар, пази колага чиста, не пропуска вода и кал и я запазва здрава при вкарване на ски, а ските лесно се пренасят и съхраняват. В сгънато състояние става много малък и не отнема място. Тежестта му е под 1кг!

    Сака е чисто нов, не използван до сега, без забележки! Дължина 190-200 см, ширина около 30 см и височина 20 см.

    Сака е оригинален с всички стандартни колани за закрепване, ремъци за носене, цип и т.н.

    Купуван е от Порше София Запад.

    За повече информация, пишете на лично или коментирайте.

    Capture1.JPG

    Capture2.JPG

    Capture3.JPG

    Capture4.JPG

    Capture5.JPG

  5. Здравейте колеги!

     

    За съжаление, Б8-цата, която взех няма парктроник и много искам да и сложа един за отзад, че в моя квартал местата за паркиране са кът, а тя си е 5 метра...Таа някой дали знае читав сервиз или майстор, който може да ми сложи един парктроник? Много ми се иска да е само звуков че да не слагам излишни дисплейчета по таблото и да е магнитен, да не дупча брони, но това не ми е толкова важно. Колата е светло сив металик все пак и такива парктроници - бол... Става дума за София. 

  6. На мен пък моите акумулаторджий ми казаха, че колата си е умна и разпознава новият акумулатор. Ходи вземи един 100Ач и ще се види. Обучаването е за 5мин работа. Аз сложих 95Ач и колата директно тръгна :)

  7. Здравейте колеги! 

    От известно време сипвам от обикновения дизел на Шел, иначе до сега съм сипвал само Шел Впауър. От ВиПауъра бях много доволен но си е скъпичко да го хабя по здръстванията в София и сега за в из града си карам с обикновен дизел. Ще се радвам да споделите какъв е вашият избор, т.к. знам че комънрейла на Б8 е капризен от към гориво и да не хвана да прецакам дюзите нещо...

  8. Аз мисля, да си карам с оригиналните алуминиеви джанти тази зима. Иначе за  гуми мисля да си послушам стикера на вратата и да взема едни 205/60/16 и аз, пък да видим, дано да не са и ниски, че зиматакъде викаш с тези коловизи е тегаво, а в моя квартал с тези тесни улички си стават и стабилни коловози...

×
×
  • Create New...