Jump to content

Push

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Push

  1. Два + тона параход  спира единствено с керамика !!  Никакви алтернативни дискове и накладки не вършат работа . Оригиналните се справят ако ги пазиш  .Килограмите и произвежданата топлина убиват дисковете ( закаляват се ),  а накладките особено EBC , Ferodo 2500 с повишено триене се изпържват .  

  2. Направи си диагностика  , но при някой друг . Турбо , ламбда  могат да запушат ДПФ , но не са причина , да не се направи регенерация , ако наистина ти е изчистен ДПФ . Официалните немските майстори , ти сменят и чистачки и предно стъкло и гуми ако нямаш изрична уговорка да направят конкретна процедура . Ако не си доволен от услугата и имаш фактура , има кой да те чуе . 

     

     

  3. Ако наистина е почистен ДПФ , единствената причина  ,да не може ,да направите регенерация е или запушен маркуч на диференциалният датчик или той самият е умрял . Колко е запушен Филтъра се калкулира от диференциалният датчик разликата в наляганията преди и след . 

  4. Датчика на Хела не работи и е дефектен ( върнах един преди седмица ), при налягане от 33 Бара няма как да ти работи компресора. Максималното налягане по спомени е 29 бара . Купи си оригинален или ако си късметлия от моргата пак оригинален и климатика ще работи !

  5. Заключи и отключи колата с ключа отвън , влез в колата натисни бутона за отключване на дистанционното , след това дай на контакт и изключи , натисни пак бутона за отключване на дистанционното , ще чуеш за кратко клаксона и дистанционното е обучено !

×
×
  • Create New...