Jump to content

giorgio_vn

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от giorgio_vn

  1. Имаше в олх човек от Свищов който ги ремонтира без да слагаш панти, но Нз дали има още обява. Аз лично бях с такива планки, но ги махнах и му я пратих. Доволен съм втора година нямам проблеми.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. Незнам какво си правил , но при мен беше сваляне на моя и слагане на друг фар ,НО другия фар не беше като нашите ( с оргинален ксенон ) а обикновен (без машинка) след което като върнах моя и ми излезе тази грешка. Фаровете сочиха надолу.Ходих да ми я чистят. По принцип когато си с включени фарове и правиш нещо по фара май тогава се е получило . За това казвам незнам какво си правил преди това.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. Всеки втори плачи от лупи, чак на б 8 опряват фаровете да светят уж както трябва. Така че си купи други пак готини и си ти. Лично мнение. Аз съм с орг ксенон а габарита беше с жълта крушка и ги замених с цокъл т10 говоря за габарита. И нямам проблем всичко си стана един цвят.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. Сега: диска за навигацията си стои вътре в самата навигация над самия екран има прорез а в ченджъра си чете само и единствено СД нищо друго. И за бг не се подържа специално тази навигация. С две думи имаме цветно радио. Дано си ме разбрал.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. Здрасти има едно момче в Варна което ги прави фаровете ( и аз съм с орг ксенон) ходих да го питам и ми каза 150-200 лв ( отказах се ) на фар с подмяна на рефлектори слагане на защитно фолио и т. н. Казва се Фарове-лайв в фейса, както си прецениш. Друг незнам в Варна.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

×
×
  • Create New...