Jump to content

otlichen

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от otlichen

  1. Здравейте!

    Имам нужда от съвет, като се надявам някой да е бил в моето положение или поне да предостави адекватен съвет. Живея в къща, в която има две сходни по квадратура стаи - по около 13-14 квадрата. Те са преходни една към друга, поради което смятам да заложа на една 12ка, която да охлажда (да, основно за намаляване на температурата ще се ползва).

     

    Ходих във Вимакс за консултация, уж щяха да дойдат за оглед - не дойдоха. Като всеки българин се подсигурих и с Еклима. Съответно ми препоръчаха този инверторен климатик, както и този хиперинвертор. Въпросът е, че не знам много за тази марка, макар че често съм я срещал по фасадите на останалите домове. Аз се бях насочил към Мицубиши. Съответно да се доверя ли на препоръката им или да си действам с моя избор на марка?

  2. На 29.03.2021 г. at 10:53, asenvarbev1 написа:

    На мен миналата седмица ми дойде едно 2017-та камаро . Взех го за препродажба и го поръчах през автосалон Чикаго в Пловдив . Има за смяна една броня,фар и една джанта . Излеле ми без ремонта 27000 лв. Тук са по 45-48000 лв. Който може да смята поне малко може да си направи сметка дали си заслужава.

    resizer (5).jpeg

     

    Колко такива сключени сделки имаш и за колко време?

  3. Има ли смисъл да купувам нещо евтино или направо да взема по-скъп и качествен модел? Отдавна се чудя да взема един регистратор, ама ще стане като в "една патка мислила, мислила..." :D

  4. Возих се в подобно преди известно време. Ако трябва да съм максимално честен - не ми допадна. Но и аз не съм от хората, които биха си купили такава кола, тъй че мнението ми не е особено меродавно, може би.

×
×
  • Create New...