Jump to content

dpf

Members
  • Мнения

    115
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dpf

  1. Големите сервизи гледат да сменят всичко и после да нямат проблеми. Верно това не е добре за джоба ти, но за тях е супер. Едно е да ти вземат пари за цялото окачване и лесно се сменя наведнъж, друго е за две биалетки.

  2. 7 hours ago, nikrga said:

    Съвсем малко по-нагоре на тази страница съм си дал компетентното мнение какъв гайковерт да си купи колегата. А защо мислиш, че дето имаш гайковерт, е по темата? Никой от тези, които са писали досега в тази тема, не се интересува от това.

     

    Колега НИКАРАГУАНЕЦ, споделям че Райдер-а е сполучлив и здрав. А ти от какви неща се интересуваш не е моя работа..... Моля не говори от името на всички.

  3. По центъра ходя пеш, както каза г-жа ПКП Караянчева. Слушайте Караянчева. Спестете някой лев. Иначе колата която ми е Евро 3, не ходя по центъра с нея. Така че не ме засяга тъпата наредба. На селския мегдан няма да искат категории. :flipoff:

  4. Намира се в дросела. Освен с друг дросел втора ръка да пробваш. Трудно се сменя. Не ме питай откъде знам. Вече съм специялист по четирите болта :) Ако съм на теб го засилвам този кош или на нотариус, или на Надин. Оправия няма.

×
×
  • Create New...