Jump to content

Bgrocks

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Bgrocks

  1. Здравейте колата тече се малко нафта и реших да купя сервизен кит с всички гарнитури нашата е ревизия А и гарнитурите пише че са различни от останалите като махнах помпата нямаше металната гарнитура от снимките както нямаше и метална гарнитура под първия капак? Трябва ли да слагам и защо ги нямаше?

    4627FB86-840A-4497-B172-2C21626743F2.jpeg

  2. На моята капачка пише за таблото и шифт селеноида на кутията но тя е ръчна такъв селеноид няма намерих на интернет схема на бушоните пише че на него са закачени моторчетата за фаровете, реле за гориво и сензор за ниво на масло, всичките ги изключих и включих и проверих до моторчетата няма връзка а помпата си се задейства и без бушон и без табло като врътнеш ключа. Сега всичко е наред и незнам от къде колата си пали не гори бушони но неискам пак да стане така 

  3. Здравейте имам голям проблем преди няколко месеца за пръв път изгоря бушон 11 който захранва таблото и шифт селеноида сменихме го и всичко беше ок таблото беше оправено преди това преди няколко дена изгоря пак и вече като сложиш бушон си изгаря не е от самото табло защото махнато от колата пак изгаря. Та въпроса ми е къде да търся къдото този бушон 11 пише че захранва само табло и шифт селеноид колата е ръчни скорости така че такъв селеноид няма някой има ли идей какво друго може да е закачено на бушон 11 ? 

×
×
  • Create New...