Jump to content

Симеон Василев

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Симеон Василев

  1. Здравейте колега.Имах същите проблеми .Смених същите части и колата започна да върви на чук.Мн добре беше.Да уточня смених свещите с иридиеви.Говоря за 1.8 двигател , на газ.Започна да губи мошност .Колата започна да прекусва.Оказаха се , че бобината е за смяна .Разбира се смених ме я ,сменихме също и ламб сондите ,защото лъжеха нещо колата ,не съм сиг точно какво превеха ама превеха някви шашми.Оказа се също че буксата за дибитомера е замърсена и я почистихме заедно с дибитомера .Разбира се след смяната на гарнитурата на капака бяхме почистили свещите защото бяха омаслени .Тава влияе малко според мене.След тези ремонти колата почна да върви мн добре,не губеше мощност.Пробвах я и на газ и на бензин .Разхода е еднакъв (предполагам не е по темата ама да спомена).Дано съм помогнал .

  2. Здравейте колеги! Преди време ми висна тавана на А3ката и реших временно проблема с габарки.Разбира се не искам постоянно да е така и ви моля да ми препоръчате тапицер за автомобили в гр.Варна.Приятели ми препоръчаха Стъни-М ,но искам да знам дали има други който предлагат същите услуги.

  3. Мога ли да сложа на ауди а3 2001 1.8 бензин  full fis vdo километраж от audi s3 .Сегашния километраж е half fis с дигитален часовник а този на s3 то  е с стрелки .Дали ще работи 

     

  4. Здравейте колеги .Километража ми е развален и трябва да се смени .Какво трябва да гледам като си копувам нов .Знам че трябва да е същия двигател като моя и за годината да е същата ,но не знам като се сменя задължително ли е да се програмира ,смисал да се взима информацията от старото табло ,защото имам имобилайзер

  5. Здравейте колеги! Търся да си купя километаж за ауди а3 2001 1.8 125коня .Километража който ми трабва е халф фис с дигитален чаовник за фейс лифт ауди а3.

    Трябва да е след 2001 включително .Ако имате да продавате пратете обява.Благодаря предварително?

    Може и да е фул фис 

×
×
  • Create New...