Jump to content

stanisl

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от stanisl

  1. ЗДАВЕИТЕ НОВ САМ ВАВ ФОРУМА ,НЕМОГА ДА МАХНА УМНАТА ДУЗА ОТ ЛЕГЛОТО НА ГЛАВАТА.ПРОБЛЕМАТ Е 4Е ДУЗАТА СЕ РАЗГЛОБЧВА ВАТРЕ ВАВ ГЛАВАТА ИЗЛИЗА САМО ЗАДНАТА ЧАСТ САС КАБЕЛА А ЧАШКАТА САС РАЗПРАСКВАЧА ОСТАВА ВАТРЕ ТАКАЛИ ТРЯБВА ДА Е ИЛИ НЕ МОЛЧ ЗА МНЕНИЯ.ЗАБРАВИХ ДА КАЙА МОТОРА Е 2.5 ТДИ АЕЛ А6

    Жив и здрав да си,не съм се смял така

  2. Имаш пробка под кората зад мотора. Леко отдясно се пада като застанеш с лице към мотора, ще ти трябва дълга права отвертка, не я развивай с ръка, щото антифриза ще е загрял. А казанчето се сменя елементарно. Само внимавай да не скъсаш жичката на датчика отдолу.

    Благодаря

  3. Колега, незнам с какви свещи съм точно, но преди да я купя са били сменяни - на кутията пишеше Ауди и цената беше потрес: 493.30 лв!!! Аз бях изумен :hilezh: Ще погледна ако искаш и ще ти кажа какви са точно :hilezh:

    целия таралясник струва толкова

  4. Ако са ти в ред свещи/кабели и аз мисля, че проблема или е в нискооктанов бензин или в центровката на запалването. За всеки случай изчакай да изгориш този бензин и ако при следващо зареждане (с 95) пак така се държи ще трябва да ги провериш тези неща.

    :icon_arrow:

  5. :rolleyes: -това е правилния начин.

    [/quot колега VBI извинявай че в темата ти.. заредих На ОМV 50 литра А 95 и от ауспуха като загрее колата се чуваше леко припукване обротите не играят и колата пали ведната ,няма газова ,това леко припукване се чуваше само при темп. на двиг. 90 градуса не и докото е студена сега сложих Шел В паур и това припукване спря.............

  6. Фулда бургас 4 дни ми сменяха масло и филтри и предни накладки

    остави си колата казват втории ден идват частите,трети ден идват ..... чакай така 4 дена цялото удоволствие 390 лв и половин литър масло над МАКСИМУМА ,ПОГЛЕЖДАМ ГО А ТЕ НИЩО МУ НЯМА

  7. Здравейте колеги,

    Имам следното запитване:

    Колата е Ауди 100 Ц4, ААТ мотор. Проблемът: когато се подава равна (плавна) газ колата започва да покачва оборотите, но примерно към 1 300 оборотите започват да падат все едно си си вдигнал крака от газта, но не си, продължаваш да подаваш плавно газ и изведнъж колата се форсира. Когато купих колата, преди около 1 година, пак си беше така, но имам чувството, че в последно време това се усилва.

    До колкото знам тази кола няма жило за подаване на газта, а графитен потенциометър, който изпраща сигнали. Някой може ли да ми дадте по-точна информация, къде се намира този механизъм, скъп ли е, къде е проблемът и как да се оправи.

    Благодария предварително!

    Имаш ли газова ?

  8. Хе-хе тои трябва без масло да е карал, ако му се е наложило наведнъж да долее 2 литра.

    Ами много са по принцип, за какъвто и двигател да става въпрос. С какво масло караш?

    10w 40 aral 4 пъти доливах по около 500 грама-общо 2 литра за 10000 км

×
×
  • Create New...