Jump to content

bubinko

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от bubinko

  1. И за какво ти е ако мога да попитам......нали знаеш, че интерфейса е важното нещо, иначе софтуер бол....А и по-добро за VAG групата от самия VAG няма.

    АДИА, ТЕХА, и други са софтуери за много видове автомобили, докато VAG-а си е специализиран

  2. Здравейте,

    Имам АУДИ 80 "(RU-двигател)" 1.8 75коня в руски сайт http://audi80.spb.ru прочетох, че мога да увелича мощноста от 75 коня на 90 като сменя разпрделителния вал.

    Слага се разпрделителния вал от двигател "SF". Така получаваме двигател "RU" с характеристиката на двигател "SF" - 1.8 90 коня

    Вярно ли е сичко това или е някакъв блъф.

    Нека да отговорят хора които са напред с материала.

    Блъф..

  3. Да така ми изглежда. Като цяло доста хора хвалят Недко и може би наистина е добър, както и цените му предполагам. Наистина един ремонт на автоматик сигурно струва доста!!! Колко всъщност би коствало един нека кажем по основен ремонт??? 1000лв-2000лв? Надявам се да е мах около 1000. Нямой дали знае? А колкото до електрониката тя май може да се диагностира почти във всеки сервис който предлага диагностика на двигател, нали?!

    Аз главно се интересувам от добри ИЗПИТЬНИ сервизи като тези които ми изброявате, тъй като автоматиците не са все още навлезли в БГ, което е жалко! Когато си взех аудито автоматик трябваше да му сменя маслото и тогава не знаех нинакви сервизи за автоматици. Най-накрая отидох в Аутотехника където платих 500лв! за смяна на масло! Това ми се струва малко множко нали? Сега вече след като ми помогнахте с избора на сервизи може би следващия път като сменям маслото да го направя за по-малко пари, а предполагам, че и ремонт ако се наложи за по.нормални суми било то при Недко или Джемини.

    GEMINI Значи 600 лева ти взимат за работа, от там нататък части, масла, гарнитури..

  4. Здравейте колеги,

    Взех си преди 2 дни Ауди А4 с 1.9TDi на 220 000км. Проблемът е, че трябва

    да си сменя маслото и по спецификации в книгите взех Castrol GTX High Mileage - масло специално за автомобили над 100 000км. Параметрите му са 15W40.

    Майсторът, при който ходя от 10-тина години насам, който обаче ми е ремонтирал полския фиат и след това голф 2 ми каза, че той на този двигател няма да сложи това масло. Трябвало да е някаква сива туба около 100лв 4 литра. Честно казано нямам идея какво да правя. Човекът си разбира от работата, все пак изправи предишната ми кола (голф2) на положение да пали на -16 градуса, след като беше на 350 000км и се караше само на газ - тогава го признах...

    Отделно от всичко продавачът на А4-ката ми препоръча този Castrol...

    Възможно ли е майсторът да греши или пък аз, който нямам задълбочени познания в автомобилите и най-вече в маслата ?

    Тези от Вас, които имат дизелови мотори на Ауди-тата си с какви масла ги карате ?

    Благодаря за отговора предварително

    Поздрави

    Castrol GTD

  5. Значи замислил съм се да си сложа голямата навигация ама не мога да си намеря барчето(средната конзола - сменяла се). Иначе монитора съм си го намерил, а и незнам дали ще трябва още нещо?

    Някой ако знае или го е правил моля да помогне.

×
×
  • Create New...