Jump to content

DieLikeTheResT

Members
  • Мнения

    153
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от DieLikeTheResT

  1. Цитиране на предходен пост!

    Колега, благодаря за изчерпвателния отговор, но се отказах от 255/40. Реших да се спра на 245/40, надявам се да няма голяма разлика в височината и щом вече разбрах, че и джантата ще събере самата гума и няма да опира в калниците правя последно сравнение в марката гуми и ще ги поръчвам.

  2. Здравейте колеги. Тъй като ми предстой купуване на 4 нови летни гуми реших да си взема по-широки и следователно ми изникна въпроса дали е възможно да опират при завой и т.н. В момента съм с 225/40/R18, но смятам да сложа 255/40/R18. Естествено колата е душегуб - 99-та година. Ориентирал съм се към DUNLOP SP SPORT MAXX съответно със 255 ширина както бях написал по-горе и така и така сте тук, ако може хвърлете по едно мнение и за този модел гума. Ще добавя и едно линк-че за да се добие представа каква е джантата, ако все пак има значение. Благодаря предварително.

    http://prikachi.com/images/185/6131185N.jpg

  3. Здравей колега. Преди около 6 години в Бургас си правих същата процедура на едно бмв и ми костваше 220 лева(някакво американско фолио) и до ден днешен не е мръднало фолиото. Преди около 2 години(пак в Бургас) при същия човек си затъмнявах стъклата на сегашното ми ауди и ми струваше 200 лева при същия човек. Да добавя, че става въпрос за най-тъмното фолио което имаше човека(бяха около 4-5 степени на затъмняване), ако има значение :)

  4. Здравейте колеги, реших да си сменям дръжките не вратите с нови и бих искал да ми кажете как става номера със свалянето :)

    Ето примерна снимка на дръжките :

    2vvjqsp.jpg

    Също така искам да ви попитам за тази решетка от С/РС6 дали ще се вмъкне на обикновенното А6, тоест дали не е по-голяма.

    Примерна снимка :

    f3f53r.jpg

    Благодаря предварително колеги. Поздрави

  5. Потърси в раздел "Направи си сам" мисля имаше тема за огледалата на А4,които са същите.Колега къде ще ти правят капаците хромирани.Аз до колкото знам има някаква фирма в Слистра,която ги прави,но излизат към 100 лв.

    Значи колега поразрових се малко и попаднах на една тема кадето един пич с неговото А4 си ги беше правил тук http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php

    и беше видно доволен от резултата, сега имам една друга офертичка, а това ми е алтернативата :) каза, че на капачка излиза 35-40лв., на него лично му е излязло по 36лв.(и разноските по куриери) :) поздрави

  6. Здравейте колеги, отново се нуждая от Вашата помощ. :)

    Та питанката ми е следната : решил съм да си правя огледалата за задно виждане хромирани и ако можете да ми кажете как да си махна капачките за да мога да го направя :) Благодаря предварително и поздрави.

    П.П. Едното огледало ми е голямо, другото малко, ако има значение :)

  7. Не съм споменал от каде съм, извинявам се за което. Става въпрос за Бургас, цял ден обикалях по разни магазинчета, насам натам, от едно място ме пращат на друго и така цял ден и не намерих.

  8. :dance:

    П.С. После ще се самомодерирам, нека първо се посмея ;)

    Вместо да удариш 1 рамо за помощ, ти се смееш, какъв модератор си ти ? Затова ли сте тук, да се смеете на решенията на хората ли ? Както искам така ще си правя колата.

  9. Колеги, можете ли да ми кажете от каде мога да си намеря следните диодни крушки в червен цвят :

    mvreci.jpg

    размерът на тази крушка е 42х10мм;

    2qmozo1.jpg

    размерът на тази е 36х10;

    2q0prmc.jpg

    размерите на тази са 25х10.

    Значи искъм да кажа за последната(3-та) крушка, тя принципно си седи водоравно и диода свети напред, а на мен ми трябва да свети надоло.

    Ще съм много благодарен, ако някой ми помогне. Мерси предварително и поздрави.

×
×
  • Create New...