Jump to content

ymanev

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ymanev

  1. може ли да ми кажете какьв разход дава 4.2 мотор

    на мен ми дава около 20-21 градско, ама без да се напъвам... обаче истината е, че ще ми е по-скъпо да черпя пицани по заведенията, от колкото да им направя едно кръгче... към нас. :flipoff:

  2. Момчета,ето върху какво да помислите.Прецака ми се бензинова помпа /по думите на майстора разбира се/ и след Порше БГ - 1763лв. я намерих за 200 лв.... Т.е. подръжката е скъпа, но не е задължително...А електрониката е най-слабото място на тези автомобили.

    Колеги, не мога да се съглася, че човек "като си купува кола като А8 или S8, не пита колко му е поддръжката" все едно да кажете, че като има пари за такава кола, може да си позволи безкрайно много разходи. Никой разумен човек не би го направил, а неразумния не би питал.Щом колегата го интересува, значи го интересува и точка. Не е наша работа да му сме съдници на парите. Вероятно повечето от нас могат да се изтърсят 20-30хил.лв. за А8 или S8. Защото в гер. мобиле-то са толкова и разликата не е голяма като цена на придобиване. А това означава, че вероятно цената на притежаване е различна. За това става въпрос до колкото аз схванах въпроса.И така, ако някой има наблюдения колко струва при нашите условия поддръжката на тези коли, моля да сподели.Колегата е потенциален съфорумец, защо да го нападаме само защото се опитва да си планира разходите.Респект!
    Колегата... 20-30хил. лв. за А8.... ама като влезе в БГ я му сметни акциза на 4.2 животното...
×
×
  • Create New...