Jump to content

Ch1m3ra

Members
  • Мнения

    284
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Ch1m3ra

  1. здравейте колеги. имам ауди 1.8т 2002 година , и имам проблем с теч на масло горе някъде от към купето и се слива , но немога да видя от къде е точно . проверих гарнитурата на капака , но той си е ок, има някакви маркучи точно там и те бяха омаслени , но маслото не е черно а бяло, сякаш току що е сменяно. колата си върви перфектно без никакви проблеми и забележки  ...имате ли представа от къде е този теч ? благодаря предварително.

     

  2. здравейте колеги. имам ауди 1.8т 2002 година , и имам проблем с теч на масло горе някъде от към купето и се слива , но немога да видя от къде е точно . проверих гарнитурата на капака , но той си е ок, има някакви маркучи точно там и те бяха омаслени , но маслото не е черно а бяло, сякаш току що е сменяно. kolata си върви перфектно без никакви проблеми и забележки  ...имате ли представа от къде е този теч ? благодаря предварително.

     

  3. Колега колата изглежда добре ... с Дизеловите мотори не съм запознат ама като чета по горе изглежда не е добър този мотор също ...

    Нещо такова ти трябва и тогава ще им запушиш устите президентска работа :birthday::respekt:AUDI A8 6.0 W12 quattro

    А цистерна дали има към екстрите :)

  4. Мисля че друго имаше предвид... а именно че 1.9TDI са най-разпространените мотори на VAG и всички(май) са доволни от тях та и от там доброто име на ТDI двигателите на VAG.

    [/quote

    Защо май?Добро моторче е. :respekt:

  5. Валтер Ръол казваше ,че доста пъти след състезание са намирали под капака ,около въздухозаборниците ,пръсти от фенове,които искат да пипнат звяра в движение,но никой не се е оплакал никога :)

    То добре,че зъби не са намирали!

×
×
  • Create New...