Jump to content

marcy

Members
  • Мнения

    101
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от marcy

  1. Лаптоп с АМД никога

    Вземи си  с i3 или i5 но да не е от енергоспестяващите

    Мерси колега, дори влиза в бюджета, ако го купя от http://www.pcstore.bg/bg/laptop-lenovo-z50-75-80ec0056bm.html?gclid=CjwKEAjwzJexBRCa_pGo8IK0ilASJABfGldbC76dqa4DpIS2hGcCYmIcGeInFRPCI8D37YHkKYURmhoCScfw_wcB
    Процесорите на АМД добре ли се представят?

    Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk

  2. Да не пускам нова тема и аз имам същия въпрос само че моята е 2.4 quattro ръчка AML и на две три места в Търново искат да ми сложат BSM.

    Та някой има ли отзиви от нея.

    Каква бихте ми препоръчали и ако някой знае кадърен газаджия в В.Търново щото от много специалисти ни един кадърен няма.

  3. Колеги, не че нещо, ама по снимки не може да се твърди много. Снимките са, за да се обяви, че такава кола се продава. Ако не се иде на място, с очите си да видиш за какво става въпрос, то само си праим гимнастика на клавиатурите. Тва е.

     

    За колите:

    Втората бях молил Тони(integrale45) да я погледна, дали си заслужава да бия път да я гледам, каза не е кой знае какво, но и всеки си има разбиране и мнение. Това беше преди 2 месеца. Обява на тази кола имаше още преди да я вкарат. Знам го защото от декември следя 110 коня а6-ци и знам повечето кои коли от кога са пуснати в обявите.

    Първата е от тази седмица в мобиле.бг. Ако бяха в София, или на макс 200 км от София, бих ги огледал лично, все пак аз знам какво съм склонен да преглътна и какво не съм.

     

    Отивай и гледай е моето мнение. Има общо 4 мисля бяха а6 110 коня в Русе ;)

    колега какво ти казаха за втората какво не и е наред

  4. Определено разходът не зависи толкова от марката на изпарителя колкото от доброто състояние на мембраните. Аз съм с BRC ATE90 , погоряваше си доста , но реших да му направя една профилактика. Взех си комплект мембрани (30 лв ) и си ги смених. С помощта на Ради го регулирах както трябва :respekt: и сега разходът е извънградско 8-9 , градско 11-12. Най-важното е , че не ми мирише на газ , и колата се държи добре.

    колега на колко километра ти беше изпарителя че смени мембраните

    че моите са на 20000км и гори 14.5/100 а отначало 13/100 и се чудя дали да ги сменя

×
×
  • Create New...