Jump to content

Pioneer

Members
  • Мнения

    258
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Pioneer

  1. HP ноутбук с Цоре2дуо на 1.8 с 2ГБ РАМ и 256МБ видео и 2х120ГБ харддиск-а оценката е 4.4 и върви мноого мазно. А най-високото е 6.

    То 6-цата е за тест компютрите на НАСА несе лажете че ВИСТАТА ще пробие още много годинки и предстоят докато се наложи на пазара ПОВЕЧЕТО фирми правещи лаптопи върнаха ХР като операционна система така че споко и чакайте WIN XP SP3 към края на тази година.

    п.п. Тези който се занимават малко повече с Компютри нека се сетят ВИН 98 до коя година бацаше и имаше възможност за ъпдейти от www.microsoft.com/update/ СЛЕД пускането на Win XP profesional :rotcol:

    БЛАГОДАРЯ на админите че не са премахнали акаунта ми от този форум просто ме нямаше дълго време в България ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА АУДИБГ и :dance:

  2. Еххххх ;) ами питам защото където може вече имам искам още място навсякъде съм сложил отпред 6 в средата 2 и отзаде в дупката на подлакатника 2 до облегалките на главите сам сложил 2 и баса в багажника нема место къде другаде;)

  3. Всичко си е самата истина. Аз вчера вечерта карам с не-повече от 45 и насреща коли на една улица. Събрали се хора и едно малко дете се отксубна от техните и направо не пешеходната изкочи аз скочих на спирачките и веднаха спрях. Отзад като почнаха едни клаксони и викове ( някви бакшиши )

    Ами бате аз за това всеки ден си ги бия тези помияри дето много бързат и свирят насраните кухари с тяхните коли(TAXI) :hilezh:

  4. Имам следния отговор отностно РАМ-ти -слагай всичко защото много малко дъна работят на 400Мхц,и това се получава от софтуера на биосите който дават с комповете като ги вземеш. А и мисля че щом си с 128 рам няма да ти е нов компа следователно дъното ти работи на 333 ако искаш и 500 сложи пак ще ти работи на 333. Успех

  5. Пак не съм се изразил правилно май  :)

    Точно за да не се разпространява простотията из целия форум затова ми беше идеята за такъв раздел. Ако искате простотии - ами пишете си ги там!

    И аз за това говоря :hilezh::hilezh::hilezh:

  6. Съгласен съм на 100 % с колегите tsvet40 и AuDi_RuLzz  :hilezh: На който му липсва такъв подфорум да отиде някъде другаде из необятното нет-пространство!

    Ти сега кво гониш ли ме а ???? шефче :hilezh:

    П.П. Всеки има право на избор :rock:

×
×
  • Create New...