Jump to content

Drago_kz

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Drago_kz

  1. Здравеите колеги,

    продавам фарове от моята А4 защото си купих от тези с лупата.Фаровете и мигачите са в идеално състояние,нямат пукнати или счупено,машинките за реглаж работят.На стъклата им пише DEPO а на машинките VALEO.Единия мигач е VALEO а другия не можах да разбера :flehan: Фаровете са с крушки Н4 т.е. едносекционни.

    Цена за комплекта - 80 лева.

    За контакти - на ЛС, или на тел. 0898749898 Драгомир Караиванов

    Фарчетата се намират в Казанлък ,изпращам с Еконт.

  2. Здравей колега,аз имах същия проблем след смяна на носач.Оказа се че при смяната падат боклуци и залепват по датчиците на АБС(понеже същите били наелектризирани),разглобихме ги,почистихме ги и сега всичко е тип топ.Дано и при теб се получи.Успех

  3. Точно там е проблема че това съм го забелязал че се получава когато нито колан съм сложил нито нищо но е супер Дразнещо някой от вас го знаят :lol:

    Колега и при мен го има същото скърцане,оправията е или смяна с нова или по силна музика :)

  4. Mного арна бе

    благодаря колега :)

    Колега, тази еблемка s-line (old-stile), дето ти е отзад под 1.8Т QUATTRO... без надпис S4 ли е? Т.е. дюс ли е? Ако да, ти ли си я слагал и ако си, от къде си намерил такава?

    Емблемката е без надпис,не съм я слагал аз,така купих колата

    Ето малко снимки с новата фаца благодарение на Performance и sashko*** :)

    IMG_1798.JPG

    IMG_1811.JPG

    IMG_1801.JPG

    IMG_1785.JPG

    много добре е станала :hilezh: ,ако не е тайна колко кинти са комплекта фарове и мигачи

  5. ! За щастие си реших проблемите, оказаха се доста неща, но дебидомерът не беше сред тях.

    Колега били споделил какви проблеми откри 4е при мен маи се появяват некви такива спадове на мощноста,мерси предварително :flipoff:

  6. Моето тракане се оказа от катализатора, след като постоя колата доста в сервиза, отваряха капака на мотора да проверяват верига и обтегач, после и картера, че имали съмнения за сериозна повреда, и накрая стигнаха до извода че е катализатора. Свалиха го и ме пратиха да си го ремонтирам някъде, че там (официалния сервиз на Фолксваген) слагали само нови, но на няколко места ми казаха че катализатора бил метален и не се ремонтирал, но и не било опасно да се откърти парче, така че аз си го върнах пак и сега така си я карам, но поне знам че нищо и няма, а и като загрее явно нещо се уплътнява вътрешното тяло и тракането не се чува. Между другото на тези коли не беше хубаво да се слага гърне на мястото на катализатора, нали?

    колега аз го имам сащия проблем,карам А4 1.8 Т,97 год.,като е студена се чува едно леко дранкане отпред от кам перката,спирах я с ръка но си продалжава докато колата започне да стопля и краи чукането спира.Нее от катализатира щот аз нямам такав :cussing:

×
×
  • Create New...