Jump to content

kinjal

Members
  • Мнения

    3442
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от kinjal

  1. Привет! Използвам шибедахa на Q3-ката си рядко. След като вчера го бях отворил, повече не благоволи да се затвори. Държи се така сякаш нещо го препятства и в момента в който легне на мястото си веднага се открехва отново. Някой има ли идея на какво може да се дължи това му неподчинение?

  2. Привет! Вероятно е писано по темата, но явно дотолкова се простират уменията ми с търсачката. Внесох си една А6 от щатите произведена 10/2014. Въпросът ми е възможно ли е навигацията ѝ да започне да функционира събразно нуждите на българския гражданин, кой и къде може да направи това?

  3. Като всяка кола и тази е добре да бъде закупена с  възможно най-малък пробег, и ако това за теб е "изтъркана песен", то ти въпреки твърденията си по-горе си се насочил към "изтъркана кола". За 140 000 км. съм сменял единствено консумативи. Всичко казано от  колегата в предишния пост е резонно...Аз от т.нар. родни джамбази не бих купил автомобил, ако държа да съм наясно с историята му. Успех, от теб зависи дали ще останеш разочарован от този модел...

  4. Преди 5 часа, grizzly написа:

    Викаш по каталог издържат до 90км/ч на аквапланинг но в твоите вещи ръце физиката се свива смирено в ъгъла и водата ти прави път за да застанеш над природните закони. Очакваме тест при 220-240 лежерно круизване през ураган.

    Господи, Ти ли си?

    тук определено много от нас надминаха себе си, други са просто безсмъртни

  5. Сега видях, че вече и против дънлоп са писани негативни мнения...то не се издържа вече. В рамките на половин година все гърбави марки гуми да купя, по напред и за Нокиан не изчетох нищо добро. Продават се :hilezh:

    Screenshot_20170614-200645.png

  6. "В крайна сметка имах голям късмет, че в този момент нямаше коли в насрещното", " Добре че нямаше коли насреща", " Добре, че го направиха, защото наистина го удрях тоя...",  " иначе налитах на джипа в насрещното"

    Приятел, това са цитати от подробно изписаните по-горе от теб "героизми".  Във почти всеки абзац присъства "добре че...". Замислял ли си се, че в един момент ще е "за лош късмет..."   Не си на 12 и не считам за нужно да разяснявам каквото и да било повече. Прочети написаното от теб, достатъчно красноречиво говори за това какъв точно ти е проблема - от личностен характер. 

  7. Колеги, проблемът на всички ни е, че за безпредметното бързане си даваме сметка едва когато настъпят необратимите последици. Не вярвам AALEXANDROV да е с опасните за околните навици, които някои от активно коментиращите явно имат... темата пое посока която в един момент я направи колкото неприятна, толкова и излишна.                      

  8. На 8.06.2017 г. at 10:32, AALEXANDROV написа:

    , аз със сто зора успях да си намеря вариант за оборотни джанти, докато моите бяха на боя

    Винаги разполагам с комплект джанти с гуми в резерв, дано не ти се налага да ги боядисваш пак, но при последваща нужда от такъв съм насреща

  9. Преди 1 час, piaggio написа:

    Колега, за тия пари си купи хубави оригинални джанти, освен че са в пъти по здрави, няма да седят като подарени, като тези които са на линка. 

    Абсолютно!!!

     

    Преди 1 час, Audi_FeN_1 написа:

    Продавай ги тея 19ки, само главоболия, друсане и скъпи гуми ще видиш от тях.

     

    Взимай два комплекта (оригинални) 17ки  и си карай смело.

    Нека летните са поне 18"

  10. Колеги, предлагам да оставим AALEXANDROV да си купи гуми, решил го е човекът, какво лошо има. Това ще му донесе вътрешното удовлетворение което получава всеки от нас при желаната нова покупка.

    п.п. SpeedyMan  за мое голямо съжаление щофьорският ми стаж е колкото твоят, но това прави спорът относно най, още по безмислен. Факт е, че скандинавците се стремят произвежданите от тях гуми да са с добро поведение на сняг. Не зная защо отделихме толкова внимание на качеството на зимната гума на "мокро" при положение че е излишно, това е относимо по-скоро към летните гуми....

  11. Мнението ти е по-скоро пристрастно отколкото обективно. Разбира се в никакъв случай не твърдя, че разбирам повече от когото и да било от гуми. За краткия ми стаж и километри зад волана ми е станало пределно ясно, че основния недостатък на зимните гуми е недоброто им поведение на мокра настилка при положителни температура, но след като това не се отнася за гумите на континентал... то те  са пред всички останали B)

×
×
  • Create New...