Jump to content

mdanov

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mdanov

  1. ЗА Русе Цецо Цанков ,намира се на международното в посока Дунав мост, след бензиностанция "Арика", и повтарям след, а не преди , щото преди има един некадърник! Телефонът му е 0887231363!

  2. Ако има газ колата загубата на антифриз ти идва от изпарителя! И на мойто ауди е така! Всички маркучи и радиатори са нови, няма течове, но загубата е на 2000-3000 км по около 500 мл! Карай и доливай от време на време! Спокойно!

  3. Купи си свестен термостат, не от 1о лева! Един Wahler струва два пъти повече ,ама ще е термостат наистина! И джаджата се анмира долу на блока, дето ти е маркучът за единия кръг , не съм сигурен дали беше малкия или големия, ама те са два и само единия отива на блока! А тва с обезвъздушаването е ташак, системата сама се обезвъздушава, има един маркуч от преливника към радиатора , той е за това!

  4. Mда! Точно и моя климатик го правиха преди 3 седмици и забелязвам . че при ниски температури не се включва! Питах и ми казах , че има температурен датчик, който не позволява при температури по-ниски от 5 градуса да се включи!

  5. Много по-евтин и лесен вариант! Купуваш си спринцовка с игла и шише с глицерин от аптеката , не повече от 0.80 лева! И наливаш глицерина в спринцовката, слагаш иглата и после ръгаш в ключалката .Малко бавно върви глицерина през иглата, ама ефектът е 100 %!

  6. Наред с аудито ,коеот си имам , карам и едно сеатче ибиза 1.6 SLX 98 година, на което сложих газов инжекцион OMVL-REG DREAM XXI! Само , че скапаната ламбда сонда изгоря и все отлагам даването на едни 170 лева за нова! Колко нормално трябва да мис е вдигне разходът при тази ситуация! На хартия сеатът гълта 10.5 бензин в града! Сега без сондата гори 11.5-12!

    Много Ви благодаря за отговорите!

  7. Колега, скоростите ти се сменят трудно, защото са сложили минерално , а не синтетично масло! Имах един голф 2 и му сложих и аз такова , защото литърът е 5 лева, а на синтетиката е 35! И за тва е норамлно докато е студена колата да имаш такъв "проблем"! Като покараш около 500 м би трябвало да почват да влизат нормално предавките!

    За радиатора , антифриза и термостата:

    ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ СЪМ АБСОЛЮТЕН СПЕЦ ПО ТАЗИ ЧАСТ НА АУДИ Б3!

    МНОГО СЪМ СИ ИЗПАТИЛ , ДОКАТО ОЦЕЛЯ ТОЧНИЯ МАЙСТОР И ДОКАТО РАЗБЕРА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС!

    ЗА ЦЯЛАТА ОХЛАДИТЕЛНА СИСТЕМА - купуваш си добавка , най добре Феном, за почистване на системата и я сипваш както е обяснено на нея! Така всички мизерии излизат!

    Термостатът мисля. че знаеш как да го провериш дали работи! Ако случайно не работи нормално си купуваш термостат "ВАЛЕР" ( НА НЕМСКИ СЕ ПИшЕ ВАХЛЕР, НЯМАМ ЛАТИНИЦА!) 35 ЛЕВА! Другото са лайна, лично съм пробвал поне 6!

    Мизерия могат да ти правят датчиците ,които са на главата и долу отляво на радиатора! И двата са между 6 и 7 лева!

    Провери си и водната помпа!

×
×
  • Create New...