Jump to content

Giorgio

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Giorgio

  1. Da, imenno za trivrato. Sega shte mi e trudno da vlqza v mobilen.bg no sa tam. Ednoto e v Kiustendil, drugoto v Sofia.

    Uvi, znam, che kogato neshto e prekaleno hubavo za da e istina, obiknoveno ne e... Kato se vurna, ako oshte gi ima shte otida da gi vidq. Moje, puk, krizata da se e otrazila... :hilezh:

    Това за двуврато А3 130к.с ли говорим? Мен лично ми се вижда много ефтино за тези пари. Четириврат Г4 с този мотор почват от 10000лв. като тези които бих отишал да вида са към 12500лв в момента. Ауди би трябвало да е по-скъпо :hilezh: .
  2. Absoliutno sum suglasen i molq za izvinenie vsichki! Problema e, che sum na pochivka i nqmam kompiutur tuk. Pisha ot gsm-a si i prez nego cheta.

    Prosto ne mi se chaka zqla sedmiza za da popitam za neshtata, zashtoto vse poveche se zapalvam za Audi :hilezh:

    Otnovo se izvinqvam na vsichki!

    Колега...всичко много хубаво, ма би ли проявил малко уважение към съфорумците с писане на чист български език, а не на шльокавица.....доста е дразнещо за четене, а и правилата на форума са такива. Мерси.
  3. Razbiram! E, predpolagam, che kogato si kupuvam kolata i v nqkoi service shte mogat da proverqt i turboto, i dempfera (kakvoto i da e tova), i drugite potenzialno problemni neshta.

    Prosto v obqvite, koito vidqh, 2002, 2003 godina, A3 s 130h.p. PD struvaha 9200, 9600lv.

    Prez dosta koli minah otkakto imah B4-kata i sega si davam smetka, che Audi mi e lipsvalo! :)

  4. E, vse pak vqrvam, che suedinitel, mahovik ili dopulnitelnite diuzi sa ne neshta, koito se smenqt dosta rqdko. Az ne sum sustezatel i si pazq kolite, vupreki, che se vuzpolzvam ot moshtnosta im :rotcol:

    A, tezi motori ne suzdavat problemi, nali? Znam, che pitam gluposti, no mi napravi vpechatlenie v mobilen.bg, che te sa s po-niski zeni...tova trqbva li da me pritesnqva? :hilezh:

  5. Blagodarq, morfei1! (izvinqvam se za latinizata, no pisha ot gsm-a si!).

    A3 koeto sum haresal e 130h.p. Ne bih iskal po-slabo, zashtoto idvam ot Volvo 2.0Turbo 160h.p. Diesel ne sum karal mnogo otdavna, a sushto i Audi:) Toest, normalnata zena na suedinitel za A3 e 1000lv? Tova po zeni na ofizialniq vnositel li e, ili tezi sa narodnite?:respekt:

    Izvinqvam se za glupavite vuprosi, no mi se iska da se orientiram.

    П.Д то е по-добрият избор, но има 4-ри варианта 100 ~ 115 ~ 130 и 150 (последния го няма при Ауди мисля) . Вървят по-добре, харчат същото. Цени на турбо и съединител са на приблизително еднакви цени - разлика от 200 ~ 300лв.. Имаш 4-ри дюзи в повече, които са скъпи, но се намират и втора ръка, а и не се сменят 4-рите на един път.

    Останалото е като на вяка друга А3-ка.

    В момента пълния комплек съединител на Закс за П.Д мотор, 240мм с лагер помпа, демпфер, феродов и притискател е точно 1300лв с ДДС и без отстъпки.

  6. Здравейте. За да не пускам специално нова тема (предполагам, че Ви е омръзнало от теми "а, тоя модел хубав ли е?" :respekt: ), ако колегата не ми се разсърди, бих искал да попитам какво мислите за 1.9 ТДИ П.Д.? Някой го спомена горе, но не съм сигурен, че разбрах за добро или...:hilezh:

    Видях едно А3, което много ми се хареса с такъв двигател.

    Благодаря предварително! :lol:

  7. Ами, колата си върви съвсем безпроблемно и така. Но съм свикнал на доста безшумната работа на двигателя и ме тормози. Да не говорим за това до колко е добре това по принцип...

    Ще видя къде могат да ми го оправят това.

    Самия аз не разбирам, така че "отваряш, чистиш, сипваш и пак затваряш" илли както и там да беше, при мен отпада.... :hilezh:

  8. Здравейте колеги.

    От известно време, мотора на аУдето ( б-4 2,0) взе да почуква равномерно. Е, не съвсем като дизел, но се чува недвусмислено и на газ и на бензин.

    Както се подозира е в клапаните проблема но ме успокоиха, че не е нещо сложно или страшно...

    Кажете къде да отида най-добре да го видят, че не съм много запознат с майсторите....нали в това е смисъла на Ауди! :hilezh:

    Мерси предварително

  9. Здравейте,

    аз съм съвсем нов в клуба, макар да си имам аудито вече от три години.

    И, понеже да ви обяснявам колко съм доволен, че имам Ауди някак ми е леко излишно, искам да дойда на срещата на 26-ти, кажете какво се носи на такова, следколедно събиране от новобранци.... :lol::):flipoff:

  10. Здравейте,

    аз искам една синя, клубна тениска L или XL,

    една сива,ако няма, бяла клубна, отново L или XL

    и един стикер.

    Нов съм в клуба и за това, като дойда на 26-ти ще се разберем на кого да предплатя и всичко останало :flipoff:

×
×
  • Create New...