Jump to content

Sano

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Sano

  1. Пичове здравейте! Преди седмица изведнъж ми изтече хидравличното масло. При проверка се оказа, че някакъв термо маншон (с дължина около 25 см.) се беше прокъсал. Смених го, но продължава да тече! Може би е по-сериозен проблем с рейката, къде да отида да го оправят. Интересуват ме сервизи в София и Пловдив. Мерси предварително!

  2. Добре де, все пак дайте идея къде да си проверим турбините. Не ми казвайте само Реал Турбо!

    Първо, казаха ми, че трябвало да си сваля турбината и да я заведа свалена при тях, чак тогава можели да я гледат :flipoff: За мен това е адски тъпо и непрофесионално. Ако другите сервизи така правеха диагностика на двигател и ходова част... не ми се мисли :flipoff:

    Второ, това, в което уж са много добри и тясно специализирани, не го умеят изобщо. Няколко познати имам с рециклирани турбини при тях, резултатът е пълна скръб. Най-доброто им изпълнение засега е на bruno_banani, чиято турбина работи, но свири _адски_ много, по-зле от линейка.

    Кажете ми къде мога да отида за една обща диагностика на този агрегат - да видят дали тръбичката за маслото е ОК, дали налягането е ОК, как се държи по принцип турбината и колата и т.н.

    Himik и аз за това попитах :hilezh:)) Та продължавам да се чудя - къде????

  3. Пичове къде да го чекна турбото, че над 3200 оборота мета масалце по кората яко!!! първо мислех, че го гори, ама като видях мазнотията отдолу.... , пък и не пуши хубавата ми колица <_<) ??? Да го видат некъде, щото може и да е нормално??? Знам ли???

    Мерсаж предварително!

  4. И къде имат станция тук тия ROMPETROL??? Положението с дизела е най-зле по бензиностанциите (като качество). На няколко пъти успях да се сдобия с локомотивна нафта (от оная двойно или тройно рафинирата) и разликата е ОГРОМНА!!!!!!! 1000 км (900 от които извънградско) с пет човека и пълен багажник тди-нцето ми 1.9 даде разход 5.5 л на 100.

  5. Nasti без да искам да споря с теб ама си леко в грешка с това че 90-ките нямат 4 цилиндров мотор.може и аз да се бъркам но казвам от личен опит че има 4 цилиндрови мотори :dance:

    Имат с 4 цил. естествено! Иначе, 2.3 е - петарка е един от най вълшебните двигатели, които съм имал удоволствието да настъпвам!!! БРИЛЯНТЕН!!!!!!!

  6. Наистина, вероятността да е от кабелите на багажника ми се струва нелепа! Аз наскоро ги оправях, но изобщо не беше свързано таблото! А като споменахте пепелници, моите не светят и честно казано не виждам къде трябва до има крушки????

  7. Първо, Любе мерсим ти!! Още от снимката ти се вижда, че си любезен! :D

    Второ, веднъж на светофар спря до мен абсолютен близнак на возилото ми (В4-1.9 тди Комби), с перфектно тонирани джамове!!! Естествено веднага го попитах момчето и той ми каза за въпросното `Конче`!

    Като ги `тонна`, ше постна снимчици веднага!

    п.с. Моля Админа да ме извини, нов съм и ше внимавам.

  8. Пичове, Искам да си затъмня стъклата, ама не Илиенската с мазно фолио! Казаха ми за неква Авто къща `Конче`. Знае ли някой къде се намира? Приемам и други предложения!! Ако може и цени да ми кажете!

    Мерсаж!

×
×
  • Create New...