Jump to content

klyunkov_pld

Members
  • Мнения

    348
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от klyunkov_pld

  1. ЗДР колеги миналата седмица заредих от ОМВ (никога вече) събира ми 28 л. принципно , а тогава събра 29,5 л минах 30 км градско в Пловдив и 20 км в Слънчев Бряг а останалите 300км са от Пловдив до Сл.Бряг.На тръгване заредих на Петрол и събра 29 л. 300 км извън градско и 35 км . в Пловдив.Колата ми гори градско 12/100 км това ме навежда на мисълта че ми е дала извън градско под 8/100км карал съм със около 105/110 км не ми работи километража но по спомен на тия обороти 2300/2400 к . нг 2,3 е.

  2. Тайна :dance:

    На предпоследния клип,където се върти и се движи в права линия ползвам задна и първа скорост.Ръчната я ползвам само на паркинг,ако съм спрял под наклон и липсва бордюр,в движение никога не съм я използвал.

    Най добре на дядо москвича или жигулката,между другото се чудя защо те са по проходими от баварките.Абе нека да е весело,какво друго ни остава

    много лесно го е включил амо на задно

  3. Не му се карам а просто казах да го оправи.

    Като неможе да оправи заглавието сам мoже в последствие да каже за кой двигател става дума ,а и ти също да напишеш нм или 7а .

    RaDi_b4

    Знаеш много добре, че той сам няма как да го оправи, нали? :bia:

    Стига толкова.

  4. .За който двигател да става въпрос nm/7a и двата тръгват към 3000/3500 и като загреят всички коли 90 градуса се спъват във вървежа.Замерете я с някоя друга ако не на събора я замерете .

  5. колега не ги разбирам много къде са тия вакуми.Гофрираният марку1 този които е над дросела ли

    Колеги мисля че намерих проблема имам счупено коляно което влиза в дросела от дясната страна се намира ,но какво ли го е счупило.

  6. ЗДР колеги имам следният проблем изведнъж колата почна да гори повече на газ . Започна да прекъсва на газ,но и да държи високи обороти .Пробвах да откача буксата на стъпковият мотор и малко падат,а на бензи когато откача буксата на стъпковият мотор се усеща че падат но гасне.Когато и дам стъпка на бензин си върви.От какво може да е проблема.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

  7. продавам автоматични прекъсвачи 50 ампера водят се б50 на фирма СЕЗ производство словакия за повече инфо 0893252025 .имам около от 150 до 300 бр.цена по гс-ма за снимки на следният линк -http://prodavalnik.com/listing/index.php?&category=&region=&username_check=1&user=klyunkov

  8. да използвам темата на колегата .здр колеги и аз го имам същият проблем гори бушон н14 постояно сменям го .светва таблото може да стой на габарит много време но махна ли габарита демек изгасям таблото и като го дам пак на габарит изгаря бушона и търсих кабели на жабката кабел за номера абе всичко самнява ме най много в ръчката на габарита

  9. Здравейте!

    И аз имам проблем с ABS а!

    Когато карам бързо и реша да спра по-рязко, предно ляво колело се влачи на лед. Също така, като натисна педала и се чува един гаден звук - опитва се да рита педала.

    Раздвижих спирачния апарат. Когато я взех преди 6 години, риташе педала, но тресеше волана и изведнъж спря да рита и да тресе. От тогава го имам проблема.

    Дори с редакция не става ясно какво точно искаш да кажеш!

    здрравейте и аз имам пробле със абс-а като карам бурзо и реша да спирам по рязко предно ляво ми сурка на лед също като натисна педала и се 4ува един гадез звук опитва се да рита раздвижих спирачният апарат като я взех преди 6 г. риташе педала но тресеше волана и изведнаж спря да рита и да тресе и от тогава го имам проблема
×
×
  • Create New...