Jump to content

gendo

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от gendo

  1. Здравейте колеги.

    Някой от вас успял ли е да си отключи тази функция, за да може да възпроизвежда видео формати по време на движение на автомобила?

    Ако има такива, ще се радвам да споделят опита си. 

  2. Добре де. Аз да попитам, тей като в няколко поста по-рано се пишеше, че няма да сработи airbag-а. При това положение, след като се разбра, че става дума за закопчалката на колана.  Има ли отношение airbag-a , ако се изключи сигнализацията, заради закопчалката? Т.е. пак ли няма да сработи при необходимост?

  3. http://www.vrperformance.net/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=54

    Някой ще ми обясни ли дали това НМ ориджинал е чип?

    PS и NM original са конските сили и въртящия момент на двигателя преди чипосването, а PS и NM Chip - респективно след
  4. Привет,

    моя мотор е същия, когато мерих компресията показа 12,5 с малка разлика в цилиндрите. И на мен ми харчеше м/у 1 и 1,5 литра на 100000км, смених гумичките (Victor Reinz)и сега не го пипа изобщо , чак и се чудя. Километрите са 310 000 в момента, смених ги на 180 000 някъде. Според мен сменяй и ти :rolleyes:

    Колега, много нули си сложил за километрите, иначе разхода на масло щеше да е прекрасен

  5. То ние се отнасяме сериозно,ама каква е целта на начинанието? Твоите са омекнали,счупени? Не можеш да си намериш от б2 ли? За какво ти е да слагаш от друга кола???

    Моите са си здрави. Просто искам да ги заменя с други по-къси

  6. Колеги , моля за малко помощ от хората , които имат опит и могат и искат да го споделят.

    Въпросът ми е стават ли пружините от VW Golf 2 и Golf 3 на Audi 80 Б2? Или ако не , от кой друг модел на Audi или VW могат да се сложат? Предварително благодаря на онези , които ще се отнесат сериозно към въпроса ми.

  7. Колеги , регистрирах се във форума , за да получа малко информация относно това проклето централно , защото не знам как да го накарам да работи. Ако някой има ел. схеми на тази антика , ще съм му благодарен , ако ми даде линк или ми ги изпрати. Благодаря щредварително на всеки , който се опита да ми помогне

×
×
  • Create New...