Jump to content

valgard

Members
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от valgard

  1. Здравейте!

    Имам проблем с Ауди А4 1.9TDI 110кс. '97г.

    При едно изпреварване на магистралата,колата заби муцуна и от тогава върви само в ниските обороти.Няма никакъв ряз.Това да изпревариш камион или кола е невъзможно.

    Ако и подавам плавно газ,колата върви и бавно качва обороти,подам ли рязко газ,Аудито почти не реагира,все едно само съм докоснал педала.По таблото не светят никакви чекове и грешки.

    Отидох на диагностика.Това което изписа уреда е механичен проблем на помпата.Обясниха ми,че вътре в нея има нещо като клапа,която е клеясала или нещо от този род.

    Всички хора с които се свързах и попитах,казват че помпата се сваля ремонтира се,качва се на стенд и е готова,но никой не дава гаранция.И цена около 1000кинта.Има някакво момче,от Пловдив което след ремонта дава 6 месеца гаранция.

    Някак си обаче не ми се ще да давам 1000лева за нещо което никой не може да ми обясни.Нещо подобно ми се случи преди година с една помпа VP44 на Бош!И там се говореха космически суми,а се оказа решение за доста по малко пари!

    Тука изчетох доста теми и никъде не срещнах подобен проблем.

    Молбата ми е ако може да ме посъветвате,да потвърдите или отхвърлите по горе написаното.Въобще каквото и да напишете ще ми е от полза.

    Благодаря за вниманието!

    ako si ot sofia moga da prepora4am maistor koito samo s tova se zanimava pravi dizelovi pompi namirase v kniajevo ako slo4aino re6i6 pi6i na imeila i1v2o3@abv.bg

×
×
  • Create New...