Jump to content

ILI@N

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ILI@N

  1. Идеята ми е да сваля копчето за огледалата и климатроника, а не знам кое сле кое се маха, на щипки лие или има и болтове. Някоя сникма ще е от голяма полза.

    През почивните дни ще се мъча.

    Мерси за съвета колега.

    Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

  2. И аз така съм си направим таблото.

    В момента не ми свети лявата половина на климатроника и джоистика за настройка на огледалата. Всякаква информация свързана с достъпа то тези лампички ще ми бъде много полезна. Как да махна махагона и да извадя климатроника без да го счупя.

    Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk

  3. Здравейте колеги.

     

    Някой гледал ли е тази кола ?

    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427188081911766&slink=9boutd

    От Силистра съм а Бургас не е никак близо.

     

    Ще съм благодарен за мнения и относно двигателя. Какви проблеми мога да очаквам, хронични болки и т.н.

     

    Благодаря.

  4. Е тея които Vankata_84 е показал са страхотни. Сега остана да се сдобия с такива :D 

     

     П.С. Формата е важна и как стоят на колата естествено. Исках ако имате снимки на колите с тях да покажете. Благодаря все пак 

  5.  Здравейте колеги.

     

    Дойде време да сложа зимните гуми. Понеже колата я купих с оригиналните лети джанти се наложи да си купя железни за зимните (15-ки). Въпроса ми е към хората които карат зимата с железни джанти, какви тасове слагате? И вобще слагате ли тасове. Ако може добавете някои снимка на колата да се види как стоят. Благодаря

  6. В накладките има жичка, като намалеят се претърква и се къса, при което губи верига.Ако дадеш датчика на късо трябва да спре да пищи  :zustimm:

     Забравих да пиша че си реших проблема точно по този начин. Като бутнах жичката от датчика до накладката на дясното колело и ми остана в ръцете. Сложих едно мостче от многожичен кабел в буксата и о чудо, нито пищи нито свети  :hilezh:  Това разбира се е временно решение докато сложа новите накладки. Мерси за съвета колега.

  7. Да не отварям нова тема ще пиша тук. От неделя насам още като подам контакт зумера пищи 3 пъти и лампата мига постоянно. Предполагам че е от накладки и искам да попитам, ако е тях как да излъжа датчика, да съм сигурен. Липса на верига ли следи или някакво съпротивление?

    https://www.dropbox.com/s/7l9k6l1rbmmwt94/2014-06-29%2020.50.12.mp4

  8. Колеги проблема се оказа в шайбата, смених я и всичко заспа. 

    Благодаря ви за споделеното мнение и съвети, и на Жоро (gsb) за резервната шайба и бързата реакция. 

     

    П.С.  Ради ако мислиш че твоята е била зле виж тая https://www.dropbox.com/s/368qvzxw3sym7fn/2014-06-13%2020.02.11.jpg

  9. Ше колализирам проблема, само да спре тоя дъжд. И оптегач да е и шайба, мин. 300лв. ше отидат.

    Ради, видях една тема в VW форума с преобладаващи твои коментари за черната перла, така че очаквай скоро питанки на лични: )

    Ако мога ще направя клипче на тракането.

    Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk

  10.  Колеги от скоро го карам тоя танк и до сега сам наливал само нафта и масалце, време е да налея и някои лев!

    Миналата седмица беше малко жега и се бях натоварил а се наложи и климатика да пусна и започна някакво яко чаткане отпред. Като спре компресора и чаткането спира. На следващия ден отидох в сервиза на един приятел да погледне и той. Като натоваря хидравликата в крайно ляво или крайно дясно и се чува същото с вкл. клима е още по лошо. Та според него е въпросната шайба. Кажете каква да сложа и от къде да я намеря? Видях разни цифри из нета...

    Ако мислите че е от нещо друго дайте идеи. 

  11. При мен също пищи 3 пъти като паля сутрин, предимно когато е доста студено. До сега 3 сутрини се е случвало да има цветомузика, но колата я имам от месец и още се опознаваме  :hilezh:  Питах един птиятел като я чух да пищи и свети за сефте, че малко се притесних и той ми каза че това било от ниските температури. Понеже ми показва външна температура а колата е дизел, та за това пищяло.. колко е вярно незнам, но реших да споделя.

  12.  Колеги по принцип ми трябва едното говорителче само, но ако цената е добра и са в добро състояние може да зема и двете. Не ми се занимава с афтър маркет простотии, макар че продавам такива по цял ден :Д 

     За по нагледно прилагам снимка. 

    post-51208-0-02857700-1384374345_thumb.j

  13.  Колеги продавам си 80-ката. Имам я от 2008-ма, купена е от познат навремето който си я внесе от чужбина. Колата е възможно най обикновения модел. Няма ел пакет клима и серво. Карбуратор с ръчен смукач PM е кода на мотора.

    Има газова с 30л. българска бутилка. Сменил съм целия газопровод преди 2 години с тея тръби с гумената изолация и изпарителя, както и мястото му (сега е близо до карбуратора че преди беше на 1км от него). Претапицирал съм вратите с плат за обличане на тонколони че преди се ронеше дунапрена отдоло (някои са запознати). Колата я давам с зимни гуми на железни джанти предни купувани миналата година задни по миналата + летни гуми с малко живот на лята джанта борбет 5 лъчеви (трябва да кача снимки и на летите). 

     Пребоядисвана е предницата миналата година (преден капак и калници заради паднал лак) и заден капак заради лек удар в стълб при паркиране от баща ми :)

     Забележки има за това цената се коментира.

     Доста неща съм правил по нея през годините но всеки ремонт не ми е излизал повече от 100-150лв. (изключение е боята).

     

    Продавам я защото миналата седмица си земах Ц4 АЕЛ и тази няма кои да я кара. Стои пред блока и събира прахоляк. Може да се види всеки ден в Русе на Алеите пред английската. 

     

     Ето линк към мобилето http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11383770501757247&f1=details&slink=4pw0ow

     

     

  14. Колеги ще използвам темата да попитам тук да не е да отварям нова. Може ли кола да бъде регистрирана на двама души? Колата която вземах е с русенска регистрация аз по лична карта съм силистренец, но жена ми от тази година е с българско гражданство и русенска регистрация. Може ли да се регистрира и на двамата (да не сменям номера на колата)

    понеже ни се налага да минаване граница често. Жената кара шофиорски курс сега и скоро ще и се наложи да кара сама.

×
×
  • Create New...