Jump to content

AUDI new fen

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от AUDI new fen

  1. Здравейте! Следва нещо интересно! Ставам вчера и паля Аудито, като то няма никакви индикации на пушек от ауспуха! По принцип колата ми след нормалното загряване не излиза и грам цветен пушек (напълно безцветен). Та паля колата (със свито сърце) и гледам няма пушек! Тръгнах към майстора- никакъв пушек! Отидох там- слушахме двигателя, закачихме я на компютър, изчакахме да загрее, проверихме за налягане в картера- НИЩО!!!!

    Вчера съм навъртял около 80 км. само градско във Варна- НИЩО! Единственото обяснения, което успяха да ми дадат е , че при многото даване на газ извънградско, може някъде в турбото да е пропуснало някой сегмент масло, която да е изкарало този пушек!

    Маслото, антифриза- всичко си е на мястото, няма липса на тези материали!!!

    Голяма радост има в нашето семейство!

  2. не съм сменял, снощи си писах с един приятел, който работи в Германия (смисъл в сервиз) и първото нещо ,което ми каза е, за този филтър на газовете, че ако не бил сменян скоро, можело от него да е

    колата е от 20 хил.к в ръцете ми, досега не е правила подобно нещо

  3. Здравейте, колеги! С запитване за малко "акъл" преди посещение на майстори, че то в България само такива под път и над път.

    Колата е Ауди А6 2.5 ТДИ 150 к.с. 1999г. авант

    Вчера през деня (около 18 градуса температура на въздуха). Реших да направя малка екскурзия на 100 км. разстрояние от Варна. С нормално каране за автомобила извънградско- 120-140 к.м./час. Колата си върви отлично и стигнах там където бях се запътил, след 10 часа тръгнах да се връщам, обратно. СЛед като стъпих на магистралата и с една хубава гонка с колега с по-ново Ауди, влязох във Варна, спрях на светофар и нямаше никакви индикация за следващото. След 100 метра по един байр, на следващия светофар, като спрях на място, колата изкара някакъв адски мноооого сиво-бял пушек. Светна зелено и аз продължих още около 300 метра, за да паркирам. През това време вече нямаше такива гъсти облаци от дим, но все пак дима си го имаше. Паркирах и оставих колата. Тази сутрин на студен двигател я запалих отново, колата запали съвсем нормално (без да се замисли) и без да подавам газ, гледах какво излиза от ауспуха- имаше пак дим бяло-сив, но беше доста по-малко от предишния ден!! Оставих я да поработи 5-6 минути и видях, че дима не спира да излиза, но не пуши като някаква огромна печка. Попрочетох във форума за мнения и като цяло оставам с впечатлението, че може да е от всичко! Моля за малко акъл, преди среща с майстори!

    Благодаря предварително

  4. Здравей, интересувам се от цени на ролки, ремъци, термостат и водна помпа на А6 авант, 12.1999г., 2.5 тди, 150 к.с., автомат, типтроник.

    Благодаря предварително!

  5. Здравейте, колеги!

    Моля за малко помощ, скоро ми гръмна ел.блока на АБС-а, та сега търся нов! Колата е А6-С6 авант 2000 г., 150 к.с. предно рпедаване с абс и аср

    Един колега ми предложи ел.нблик от а3, 1.8- номера на абс-а му е същия като моя, но каза, че колата няма АСР!

    Та въпроса е- дали АСР-а е заедно с АБС-а в блока, дали ще стане да сложа неговия?

    Мног благодаря

  6. Здравейте, не ми е ясно как точно се сваля задната щора на комбито-А6, сигурно 30 минути се въртях, но не успях да разбера- още като купувах колата от дясната страна беше счупена и увита с изолирбанд.

    Благодаря предварително за помощта!!!

  7. Търся да купя за Ауди А6 12.1999г 2.5 ТДИ 150 к.с. предно предаване:

    - преден ляв шенкел- втора употреба- читав!!!

    - предна лява горна кормилна щанга- нова

    - предно ляво каре- ново

    - тампони за предните носачи, към купето- нови

    Мерси, очаквам информация на лични съобщения :)

    Много ме е яд, уцелих ебаси дупката

    Също търся да си закупя ел. блока на АБСа и АСРа за А6

    Номера на моя е: 8Е0 614 111 АH

    Колата е А6 Авант 1999г, 2.5 ТДИ, 4 абс-а и АСР

  8. Аз не мисля да си купувам оттук накладки, защото така или иначе получавам достатъчно добри отстъпки от фирмите, просто исках да разбера дали да вземам ТЕКСАР< ПАДЖИД или АТЕ, примерно :bia:

    Да ме извиняват търговците във форума!!!

  9. Не знам защо, но темата ,която пуснах вчера е заключена и не мога да пиша нищо там!!!Затова я пускам пак!

    Здравехйте! Ето , че вече дойде време да сменя предни и задни надкладки на Аудито. Машината е 2000 г., 2.5 ТДИ с предно предаване!

    Нямам представа ,какви точно надкладки мога да сложа на машината- моите изисквания са- ДА НЕ СВИРЯТ надкладките (това може да ме изкара от равновесие), както и един сигурен "партньор" в тяхно лице

    Надявам се за добри предложения, а и ако може да споделите, от коя фирма сте ги закупили, ще е супер

    Предварително благодаря

    Вчера разговарях с фирми във Варна, като предложения (от по-скъпите) ми предложиха PAJID i TEKSAR- ползвам съм Паджид на Нисан и бях много доволен от спирането на автомобила. Цената им е с малка разлика> Другите предложения като: Бош и т.н. са на някакви цени от порядъка на 60 лева- но живата ме научи, че евтиното излиза скъпо. Искам хубави надкладки, защото ще сменям и дисковетв и не искам за 10- 15 000 км. да си прецакам и дисковече. Може и на някой да му е смешно, но за първи път карам ауди и предпочитам да питам хората с опит!! АТЕ никой неми предложи

  10. Здравехйте! Ето , че вече дойде време да сменя предни и задни надкладки на Аудито. Машината е 2000 г., 2.5 ТДИ с предно предаване!

    Нямам представа ,какви точно надкладки мога да сложа на машината- моите изисквания са- ДА НЕ СВИРЯТ надкладките (това може да ме изкара от равновесие), както и един сигурен "партньор" в тяхно лице :zustimm:

    Надявам се за добри предложения, а и ако може да споделите, от коя фирма сте ги закупили, ще е супер

    Предварително благодаря

  11. Извинявам се, отсъствах известно време и вече не знам, кои оферти са валидни и коли не-

    Продължавам да търся АБС със АСР, посочен е и серийния номер на блока

    Благодаря и извинявайте на тези, с които не съм се свързал.

×
×
  • Create New...