Jump to content

heveo1

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от heveo1

  1. Колеги ако някой може да помогне ще съм благодарен. Нещо се повреди в жилото и механизма за отваряне на предния капак на ауди А6 4f. Знае ли някой как може да бъде отворен без да се кърти или чупи нещо по автомобила? 

  2. Преди 6 часа, kainy написа:

    Проверил ли си колко ще ти струва да си рециклираш свойто?

     

    Тези са ми ги препоръчвали: http://www.midavto.com/services/

    Вече две кутии имам правени при тях едната е 6hp19 другата на бмв x3  5l40мисля беше. Много коректни и работят бързо, засега съм доволен.

  3. Да, трябва да си чисто луд да дадеш толкова пари за тая тъпа решетка, има по търгове из нета за 200-300лв ако искаш S6 решетка. Иначе седи страшнo :)

    1r50.jpg

    Евала колега наистина седи страшно. 100% съм се навил на такава но както казваш ти до 300-ина лева.
  4. Е на обикновена мисля да я сложа но незнам тази дали е качествена, попаднах на нея и цената ми се стори атрактивна но поражда съмнения за гадно китайче което може на живо да не е съвсем довършено.

    Моята е такава, само, че е купувана от Порше. Какъв съвет по-точно да ти дадем :)

    Колега каква е цената в Порше ако не е тайна?
  5. Цитиране на предходен пост!
     

    Само в някоя качествена фирма, защото иначе личи и е по грозно. Чувал съм за некви в пловдив ( несъм ползвал услугите) които състаряват кожата на според километрите и са професионалисти.

  6. Цитиране на предходен пост!
     

    Многократно съм ползвал услугите им (имам малка автокъща в провинцията) на пръв поглед всичко е като ново но след кратка експлоатация воланите и седалките се протъркват. За закрепване стават, за лучния автомобил НЕ.

  7. Малко помощ от запознатите???

    А6 4f 2005г. 3.0tdi avant, фабрично с обикновенни фарове, купил съм оборудвани биксенонови заедно с буксите. Нещо допълнително трябва ли да се купува или само превързване на буксите от подходящ човек?

×
×
  • Create New...