Jump to content

kozka

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от kozka

  1. Just now, OvivO написа:

    Зависи на какъв конкретен екземпляр случиш, има много доволни от Ауди или БМВ и други - които още ги боли и плачат. 330 xd не иска ли пара? :)

    Иска, но интересното е, че като чета са само положителни мнения за него, а като се зачета за 3.0тди, пише основно- бягай далече, тия коли са тегави за подръжка.... Пишат само негативи за тях, а шанса да попадна на нещо изкормено от каране и да се наложи аз да го съживявам е голям. Премислих всичко, дори и за с4 б7 си мислех, понеже е по евтино, като начална инвестиция. Ходих да гледам и а4 б7 3.0 тди, за да ми останат пари за евентуални изненади.Не знам, ще помисля още малко, ще мо трябва кола, чак след 1 месец.

  2. Все още не, гледам 6тицата вече я няма, а имам още около месец да си избера нещо. Вече почнах и bmw-та да гледам. След доста мислене и четене установих, че ще ми е тегаво да си я отглеждам тая кола :( Явно и б8 3.0 тди ще ми е тегава, като чета за какво става дума. Мисля да взема едно 330хд е91 и ще ми остане лев да си я поддържам, както трябва. Просто не съм пораснал ауди!

  3.  

    Каза- Мои хора са я слагали, все едно съм аз.

    Явно не съм пораснал достатъчно за s4, сигорно ще е а4 2.0tfsi, 3.0 td, или а6-тицата. Но някак а4  по ме кефи, само тоя проблем с маслото пти 2.0 малко ме плаши.

    На 23.03.2018 г. at 20:08, Ц Е Ц О написа:

     

  4. Техни хора са слагали ролката, а те са я настройвали, каза, че не е изкарала повече понеже е с типтроник. Чакам за телефона на собственика, понеже дилъра не е в час. Но А6 изглежда по- изгодна, гледам за  23к има интересни предложения. Имам 2 месеца за размисли :)

  5. Преди 4 часа, Ц Е Ц О написа:

     

    Бюджет ориентировъчен имаме ли?

    Благодаря за коментара, доста полезен и изчерпателен :) Имам познат, който твърди,че може да ми докара S4 за 20к лева, аз на него разчитам и се надявам за още 6 да я вкарам в движение, после ще мисля за друго.

  6. Преди 1 час, BECKO написа:

    Аз доколкото разбрах въпроса е свързан с B8, а не с B9...

     

    Иначе щом от самото начало има финансови притеснения за S4 B8, то тогава е най-логично да се гледа бюджетно ориентирана кола - 2.0 ТДИ, ръчка 

    Преди 1 час, BECKO написа:

     

    Какви сериозни разходи има около S4 ? Да речем, обслужване, накладки и такива на какви цени са?

    Цитат

     

    Подготвен съм за каско дан

  7. Колеги, след два месеца трябва да си купя кола и съм се спрял на тези модели. Проблема е, че s4-ката ми идва малко скъпа и се чудя дали си заслужава да се напъна за нея или да си взема а4 с един от двата изброени двигатели и с някой лев да я накарам да тръгне :) Тези А4 които гледам май всички са с типтроник, което не знам дали е ок. Гледам и една 2.0 tfsi с ръчни, но някак не ме грабва :( Всяко едно мнение ще ми е от полза. След покупка колата няма да я оставя стокова. Не съм много наясно 3.0 тди и 2.0 тфси дали са лесни за манипулации.

  8. Здравейте колеги. Аз имам проблем с масата на перката и тя не се включва. Като взема маса от друго място върти на макс и не мога да регулирам скоростта.  Къде би могъл да се крие проблема. Опитах да направя и диагностика,  но не ми се получи. Благодаря.

  9. Днес смених носач, трябваше и амортисьор, но нямаха налични. След празниците ще ги сменя и тях. От неграмотна диагностика на колата щеше да се пребия, бях със 150 все пак. Бахти и майсторите малоумни .....

  10. Сега погледнах подобни симптоми по други форуми наричащи го "шими" ефект. Предницата ми влиза в такъв резонанс, че имам чувството, че ще се пръсне колата. Карах я и сеха, нарочно влизах в неравности с висока скорост и нищо. Получи се два пъти на наставките по магистралата, като първият път ми се стори, че нещо си внушавам, но втория път ми се приака.

  11. Паднала ти е някоя балансировка вероятно.

    (искаш да кажеш честота предполагам)

    Да честота искам да кажа, сори моя грешка . Минах 200 километра след това, не смятате ли, че бих разбра ако ако имам проблем с някоя от предните гуми. Вибрациите бяха сериозни, изчезнаха така както и се появиха, чувство беше сякаш колата ще се разпадне. Карал съм Дифендер с паднал над 120 грама баланс и не би могло дори да се доближи до усещането от това...
  12. Колеги днес ми се случи нещо супер страно. По магистралата си карам аз със 150 и хоп неравност, след като минах през нея цялата предница почна да се тресе с невероятна чистота. Имах чувството, че ще разглоби цялата кола и край нищо повече, карах си още 200 километра и нямаше ядове. Колата е купих преди месец и беше изцяло прегледана от моя майстор след покупката и не откри проблеми. Казвайте от какво може да е. Благодаря!

  13. Колеги, някой слагал ли коносен филтър на ael , ако да, споделете с какво да се запася за тази манипулация. Гледам на филтърната кутия има закачени някакви вакуми, иска ми се да махна и дебитомера. общо взето ако някой е махал всичките тези пластмаси в ляво да даде акъл, мисля по празниците да се разделя с тях.

×
×
  • Create New...