Jump to content

slavi267

Members
  • Мнения

    218
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от slavi267

  1. Колеги ще се радвам ако някой даде идея или сподели впечатления от инсталиран мултиволан и добавен автопилот. Аз закупих тилъчевия волан и лостчето за автопилота, опитах се да ги подкарам на принципа  "plug and play", но не става. Купих си лентов кабел с модул, от друга 8v, която е имала тези екстри, но не съвпадат буксите. Ще се радвам ако дадете идеи,  за което благодаря предварително.

    20211104_155227.jpg

  2. Първо, колата е снимана на бензиностанция "Петрол" във Велико Търново, ако не се лъжа съм я мяркал 2-3 пъти.За тези километри колега според мен цената е малко на кантар..струва ми се че можеш спокойно да смъкнеш на 3000.Що се отнася до интериора, не може да се говори обективно с оглед на това, че за тези километри се поредполага да е позахабен..малко или много, като цяло за 97г. колата е добре, виж обаче какво се случва под капака, все пак дизела е малко по-капризен.Успех :zustimm:

  3. Здравейте колеги, бих искал да се обърна с конкретен въпрос, тъй като не съм сигурен къде е проблема.Днес си сменях крушките на фаровете, десния си свети, но левия отказва..след което сложих нова крушка и отново отказа, не знам да не е дало на късо,и проблема да е в някой бушон, не съм компетентен, моля за съдействие.Благодаря ви предварително :respekt:

  4. Има един датчик за налягането, намира се под двигателя, изглежда е сдал багажа.Нов е около 300 лв. и не си струва лично според мен, от морга се намира за 50лв, и при мен го има това, карам си така.Важното е да следиш щеката за маслото :zustimm:

  5. Ами какво да ти кажа колега...освен да те поздравя и да ти стисна ръката друго не знам.1.8Т 150 кончета .. няма база за сравнение с тромавия 1.9 дизел..Като обслужване какво.. нищо особено какво може да му стане на бензинов мотор.. газта до дъно и това е :zustimm:

  6. Здравейте колеги, обръщам се към вас с един призив, много спешно ми трябва тапицерия на лява врата за Ауди А3 2001г.Фейслифт.Моля ако някой може да ме свърже с някоя морга или познат,ще ви бъда много благодарен.Благодаря предварително.

    http://www.cars.bg/u818141 : става въпрос за такава тапицерия

  7. голяма греда, колега!! дано да успееш да я възстановиш!

    какво говориш...като си представя като я видях как се почувствах...а сега една камара нерви и притеснения.. :( :(.Притеснявам се за салона наистина искам да го възстановя максимално..

  8. Здравейте колеги, пиша ви след една много дълга и мъчителна нощ.През ноща моята кола стана жерта на автомобилна катастрофа в следствие на употребил алкохол водач...колата е в доста тежко състояние, след като е паркирана до бордюр и се е качила на него, по първоначални оценки има скъсана полуоска,разбити и пръснати предни дискове на спирачки,разделени носачи и т.н..., но нещото което най-вече ме притеснява е там от където е дошъл удара т.е от лявата страна, цялата предна лява врата е сплескана (колата е двуврата), .Бих искал да попитам тъй като колата ми е индивидуално изпълниение,т.е S пакет, прагове, волан и т.н, вътре салона е син, от къде мога да намеря същата врата със същата тапицерия?Моля ви за съдействие или ако някой е наясно към кого мога да се обърна, нека сподели.Благодаря на всички отзовали се :unsure:

    ето такава е колата и тапицерията също : http://www.cars.bg/u805696

  9. Това което мога да ти кажа е, че се радвам, че не е автоматик :D и е с бензинов мотор!!!Много проблеми кутии имат(автоматиците), за дизел да не говорим.:D.Предполагам с бензина няма да имаш ядове,един ГИ и си перфектен... иначе ми хареса много като интериор, личи си че е стопанисвана добре колицата, не знам до колко са й реални километрите, но на място трябва да се види, надявам се волана да не е сменян или да е претапицирана, защото по това най-често се съди за една кола.Успех :zustimm:

  10. Цигания ми изглеждат лично на мен... всеки си има предпочитания де...Това с лед извивката е прословутото копиране на новите модели на ауди, нещо като тия лед ленти дето си ги лепят "газарите" :D :D ужас...смехория голяма :flehan:

  11. Дебика, Клебер, Дейтън, фулда и всички от този клас държат добре на сняг, но с много зле на киша, мокро и лед. Дейтъна и Фултдата след 10к км са почти без зимен грайфер и стават много твърди. Дебика фриго 2 на сняг е превъзходна, но само там. Kleber krisalp Hp2 е единствения модел който може да се каже, че при всички атмосферни условия държи горе долу добре.

    Въпреки всички от горе изброените не могат да бъдат сравнени с Континентал .

    По-горе колега съм писал над кои марки гуми имам наблюдения и точно затова казах, че за мен Клебера е супер прилична гума не знам след колко км стават твърди, защото това е много относително нещо(например колко сняг има).Аз през зимата лично навъртам 4к километра, а гумите ги сменям на 3 зими, и смея да твърдя, че до сега не съм имал проблеми, всеки може да си говори каквото си иска :)

  12. Останах с впечатлението, че много от хората се хвърлят на скъпите марки гуми, без дори да са запознати, че примерно FULDA,KLEBER и прочие са под "шапката" на Bridgestone i Michelin.Разбира се не казвам, че това са най-добрите гуми на пазара, чудно е как не добре информирания човек налива пари и вярва , че когато е дал 250 лева за гума то той е "безсмъртен" на пътя... :stupid:.Разликата от гума до гума има определено, но самонадеяните и така да се изразя "карачите" и с гума за 500 лева кел файда, идеята по-скоро е да си вземеш сносна гума, да си подържаш колата и зимата специално да не си правиш експерименти със условията :eusa_think:

    • Like 1
×
×
  • Create New...