Jump to content

emil_elit

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от emil_elit

  1. На 19.07.2020 г. at 19:03, Frozen1 написа:

    Лошото е, че имам лостче, такова фейсово с управление за фиса, та затова се опитах да си го ретрофитна. Няма да стане толкова лесно обаче, още повече, че за преди фейс няма диаграми за чистачки. Явно просто ще си търся лостче с управление от преди фейс. Ако някой му трябва такова от фейс да ми пише. :)

    Здравей колега!На мен ми трябва точно таково лостче,но от седан,а между впрочем ми трябва и този за. фаровете,че започна да прекъсва от преди седмица.Дай тел.за да се разберем

  2. Колега,издърпай и вдигни черния пластмасов капак,която е на първата снимка под самия маркуч и ще видиш поне два електромагнитни клапана,предполагам че там трябва да го свържеш.

    Колега,издърпай и вдигни черния пластмасов капак,която е на първата снимка под самия маркуч и ще видиш поне два електромагнитни клапана,предполагам че там трябва да го свържеш.

  3. Колеги, моля някой да сподели кои пинове от сивата букса на табло от 2000г. се свързват на маса, за да не свети индикация за накладки, течност за чистачки и изгоряла крушка.

  4. Преди 5 часа, fr1nklyn написа:

    Здравей колега, дали имаш ISOFIX от А4 Б6/Б7 или А6 - един и същи е. Намира се, като бръкнеш между седалка и облегалката на някоя от двете задни места, там трябва да има две учишки от планката, които са за закрепяне на детско столче.

    ISO6.jpg

    Съжелявам,но нямам

  5. Колеги дайте насоки,къде да търся проблема с аербега.Преди месец или два при големите студове ми светна аербега,като това го отчетох ,че проблема е в лентовия кабел на волана,защото от много време се чуваше като стържене при въртене на волана.Та така до днес и взех и го смених,но си остана да свети.Предположих,че е записала грешка,но в системата на аербега излиза че всичко е окей,а в общото сканиране излиза една грешка за педала на спирачката.Къде да търся проблема?

  6. До-колкото знам,компютъра ръководи гнп,която е с определен номер и буква.Дефакто помпата,не подава нужното налягане,а иначе колата пали и работи, но стойностите на дюзите не са в нужния диапазон,тресе и разхода е двоен.

    Цитиране на предходно мнение!

  7. Колега,тези дюзи които си взел не са за твоя двигател,защото с тях двигателят няма да работи в нужните параметри,тъй като твоите дюзи отварят и работят на налягане от 221 до 233,а тези които си взел отварят от 231 до 243 бара.

    Цитиране на предходно мнение!

×
×
  • Create New...