Jump to content

yavkatapk

Members
  • Мнения

    154
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от yavkatapk

  1. Колеги имам питане как да подсиля музиката в аудито  b6 комби с заводската музика съм в момента целта като за начало ми е дали ще може да се сложи туба с усилвател и примерно да се изключи заводския който е в багажника.  Също така и колоните на задните врати с какви говорители е добре да ги сменя да има по добър звук и по качествен.

  2. Колеги имам проблем не всеки път но от времме на време 4-та като тръгна да вкарам леко изтърже и тогава влезне прави го време на време не всеки път на място няма проблем влиза без проблем само в движение го дава тоя проблем 

  3. Колеги преди малко на прибиране към вкъщи ми сметна Светна Check Engine лампата закачих я на лаптопа и изкара следната грешка 

     

    Address 01: Engine        Labels: 038-906-019-AVF.lbl
       Part No: 038 906 019 LJ
       Component: 1,9l R4 EDC 0000SG  4910  
       Coding: 00002
       Shop #: WSC 12345  
       VCID: 6AD1DC711664C89
     
    1 Fault Found:
    19586 - EGR System 
                P3130 - 35-10 - Regulation Range Exceeded - Intermittent
    Readiness: 1 1 0 0 0 
     
    някакви идеи изчистих грешката обаче пак я дава и лампата продължава да свети не иска да угасне.
     
  4. е добре де включвател като пари четките ми струваха 26 лв Бош и включвателя не помня каква марка беше, но като цена 45 лв за работа  20 лв познат ми я направи.

    Оня майстор който миналата седмица седя 2 дни при него и кажа че уж е чистил стартера даже не го е и свалял и днес сутринта ходих до него и ме успиваше че по добре било да си взема нов стартер направо, и си прибрах колата и го сменихме с един познат днес беше хубаво времето и се справихме за един ден

  5. Колеги днес оправих проблема поне за момента не е давала проблем колата сменихме четки и шалтер и вече отново сме на пистата дано всичко вече да е ок. Сега колата пали супер няма мудно палене и зачудване пали от раз .

  6. При мен се получи същият проблем преди време. Правеше го когато си реши. Като размърдвах лоста за скоростите и палех.

    Проблема се реши със смяна на включвателя на стартера.

    Колега при теб напълно ли отказа когато откри проблема, защото преди малко ходих до майстора и той ме върна защото колата отново започна да си пали без проблем и той ми каза че при тва положение няма как да открие проблема.

  7. ами дано да нямам повече проблем с него майстора ми каза, че много масло е имало по него и мръсотия от старо масло и прахоляк по него и след обстойно почистване на целия стартер и тест на 12V е работил и след като е монтиран на колата сега пали без проблем и той тва ми каза, че гадното в момента е че не се знае дали от това се е оправил или е някакъв друг проблема, но ми каза да покарам така и да видя дали няма пак да дефектира нещо и за момента се разминах само с 30 лв за работа.

  8. ами не съм писал защото колата е в сервиз все още, сега ходих до там и майсторът ми каза че колата вече пали, но не е сменявал нищо просто ми каза че е почистил стартера от масло защото целия е бил в масло и след като го е свалил и го е почистил добре го е пробвал на 12V и е работил без проблеми направил е оглед всичко изглеждало ОК и го закачил на колата и в момента колата пали без проблем. Колата в момента все още е при него за смяна на фланеца защото тече антифриз от там. Каза ми че прегледал я обстойно, но не вижда някакви признаци на повреда в стартера или по веригата към него.

  9. ами дадох на контакт изчаках лампата за свещите да изгасне и завъртях но абсолютно никакъв признак не даде колата пробвах 3 пъти така никакъв признак на 4-тия завъртя и си запали колата карах я палих газих няма проблеми за момента поне

  10. Здравейте, колеги имам един проблем от днес и по точно от преди малко ако може малко помощ.

    Колата в големите студове тези дни си палеше без проблеми днес сутринта и през целия ден нямаше проблеми, по късно ми се наложи да излезна и кога да запаля въртя ключа и никакъв признак за запалване след 3 опита не успешни на 4 тия запали после гасих палих няма проблем, какъв може да е проблема съмнявам се в стартера.

    досега проблеми не съм имал с паленето одеве просто ме изненада колата като завъртях и нямаше никакъв признак отстрана на стартера нито завъртя нито звук издаде.

    Колата е a4 b6 1.9 TDI

×
×
  • Create New...