Jump to content

mystang

Members
  • Мнения

    185
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mystang

  1. На 22.06.2017 г. at 9:55, evg_eni написа:

    И аз май ще си имам разправии скоро с моя компресор понеже се случва нещо странно напоследък. Например когато колата работи на място и пусна климатика - при подаване на газ до около 2000об/мин се чува едно изщракване. Нещо такова: Щрак, после се чува едно съскане сякаш някакво налягане се освобождава и накрая пак щрак. Студеното си го има, ама това щракане не ми харесва. Случва се и в движение, особено като и дам по рязко газ. Отскоро го забелязах, при спрян климатик няма проблем.

    Нямаш проблем..Заложено е като екстра.За да е по лесно на мотора когато набира скорост компресора се изключва автоматично и след като върнеш газта се включва отново...Съскането което чуваш е от изравняването на наляганията когато не работи..Нормално е.

  2. По добре да пипат хора който знаят какво правят.Смени сервиза.Предишната ми кола беше автомат-типтроник.От опит знам че трудно се намират сервизи който знаят какво да правят.успех.

  3. Аз пък от как съм с Пасата само Кома карам.При Тва съм PD.5 W 40.505.01.За ви кажа нямам оплаквания.За едни 10 к бях с Кастрол Едге за проба.Разлика не усетих.Та мисля Комата си е едно добро масълце. ;-)

  4. Реших, че няма да е лошо да имаме подобна тема, в която да се споделя полезно инфо за тази ОС. Апликейшъни, които вършат добра работа, игри, навигационен софтуер, ъпдейти, трикове и изобщо всичко, което мислите може да бъде от полза на някого.

    Тези дни си качих CоPilot live. Доста добра навигация за бг и работи бързо. Има доста POI, като цяло точни и подробни.

    http://www.anonymousbrowse.org/?http://adf.ly/F2Vvu

    Има бг език и глас.

    Я пробвай Sygic и пак ще поговорим ;-).Бях с Ко пилот и не ми хареса ама хич.

  5. Аз съм с Нет 1 от 3 месеца и съм доволен.Пакет телевизия и интернет(30 мб).20 лв с договор за 18 месеца.Преди това бях с Магеланци и не хващам разлика.А тях ги отказах заради едноседмично местене от 1 адрес на друг,при положение че не трябва да е повече 3 дни.

×
×
  • Create New...