Jump to content

stefeto

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от stefeto

  1. Здравейте колеги имам следния проблем с А6 2,5 тди 116к 1994г.Значи почна да ми мига лампата на подгряващите свещи но като натисна педала на спирачките изгасва за около 5мин и пак започва да мига и така ходих на морето и обратно и никакъв проблем просто си мига и това е отидох на майстор като я закачихме на вагкома и пиказа стоп машинка ключ маса сменихме стопмашинката не се оправи а отзад всички крушки си светят.Колеги помагайте ако някой се е срещал с този проблем

  2. Колеги от както смених скоростаната кутия колата взе да да върви повече а и много интерестно вече като я настъпя не прави димни завеси а изкарва много малко черен пушек в началото и после колкото и да я газя не изкарва грам пушек,аз си го обяснявам че колата много се е мъчила със старата кутия

  3. Вчера какво ми се случи,паля колата оставих я малко да поработи включвам на директна и колата все едно не съм включил на скорост давам газ колата си се форцира и нищо, после влючих на задна тръгна и след това пак на директна и потегли.Колеги май имам сериозен проблем.Изказвайте някакви мнения за да се ориентирам какво да правя,че ще ходя на майстор ще ходя ама понеже не разбирам от автоматици карам от 2 месеца да не ми кажат че трябва да сменя скоростната кутия че там става дебела работата :hilezh:

  4. хм,чета и не виждам :flipoff:

    Добре тогава,а предварително не питаш ли,не се ли уговаряш за точната процедура,времето което ще отнеме и ЦЕНАТА??ПРЕДВАРИТЕЛНО??

    ....сами си го набутвате,това е.

    Ами не съм луд,имам и свидетелство в подкрепа на твърдението.Винаги питам предварително за такива ЯСНИ процедури,виж за диагностика на смътни проблеми и следващите евентуални ремонти нещата варират,но пак в някакви уговорени предварително граници,а така да се изсипеш направо,да те нагъзят(без извинение) с 35 лева за отвиването и завиването на една не чак толкова труднодостъпна пробка......,не виждам кой е виновния освен плащащия.

    .....после "НЕ ходете ТАМ!!!"........,ама логика.....

    Добре де какво трябва да се уговарям за цената кой би си помислил че ще му вземат 35лв за да му долеят с твое масло,аз си представях че услугата ще е 10 - 15лв макс ми крайна сметка не съм отишъл в ауди(порше)

  5. колегата е написал ясно - с негово масло!

    ако си купи маслото от сервиза нормално толко да му вземат. но за самото доливане макс 10 лв за труд! ти луд ли си 35 лв за труда, пък като сметнеш ако беше купил и маслото от тях - сугирно щеше да им оставиш колата като теглиш чертата!

    да вярно щях да им оставя колата ебати кожудерите :hilezh:

  6. За всички които карат автоматици Никога не ходете в сервиз "Автоматик" на черни връх 86 там парите ги нямат за нищо

    ходих да ми долеят масло в скоростната кутия доляха 1 лт. мое масло и ми взеха 35лв отне им около 5 мин.Ужас на каде отива света.

  7. Приятели карам А6 2.5 ТДИ ААТ автоматик и имам следния проблем

    Значи давам си аз газ и като ми превлючват скоростите все едно някой ме рита отзад а като стигна до четвърта двигателя се изфосирва и чак тогава я включва и пак все едно някой ме рита от зад :).Та ако някой разбира от автоматици да сподели скоростната кутия е обслужена преди 3000 км филтър и масло.

  8. Колеги карам А6 С4 2.5 тди Автоматик и ме интересува по време на движение примерно с 120км като пусна педала на газта трябва ли оборотите да падат (800)все едно е на изключена от скорост,защотото съм се возил на пасат 4 автоматик и при него е така а при мен ми даржи обороти към 2800 и не падат а на борда ми показва на моментния разход 0.0.Та ако някой знае нещо по въпроса да каже че ми много интересно,и да ли се настройва от компа

  9. приятели имам следния проблем,имам 2 счупени лули на кабелите и не подгряват хубаво свещите кога подгряват кога не, гледах от каде идват но не може да се види от един сноп с други кабели.та исках да ви попитам сменят ли се и как става и ако се сменят може ли сам да си ги сменя или трябва майстор.Проверих в ауто плюс с поръчка ше ми ги докарат за 110лв . който се е срещал това проблемче да каже ще съм му благодарен

  10. вид двигателя: Бензинов двигател

    код мотор: JN ( 09/1986 - 06/1988 )

    NE ( 09/1986 - 10/1991 )

    PM ( 03/1988 - 10/1991 )

    мощност двигателя: 66 КвТ / 90 лс

    обем: 1781 см

    цилндри: 4

    клапана: 2

    вид горива: бензин

    Ако нямаш голям талон и не можеш да видиш на двигателя сравни годината и ще разбереш какъв е

×
×
  • Create New...